HomeLife & StyleΤα «Φιλαράκια» ξανά μπροστά στην κάμερα -Συγκινήθηκε η Τζένιφερ Ανιστον

Τα «Φιλαράκια» ξανά μπροστά στην κάμερα -Συγκινήθηκε η Τζένιφερ Ανιστον

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με δάκρυα στα μάτια η Τζένιφερ Άνιστον και τα υπόλοιπα τέσσερα από τα συνολικά έξι «Φιλαράκια» μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του αμερικανικού κοινού στην τηλεθέαση το βράδυ της Κυριακής.

Σε μια εκπομπή, προς τιμήν του σκηνοθέτη Τζέιμς Μπάροους, τα «Φιλαράκια» συναντήθηκαν ξανά σε τηλεοπτικό Live Show. Οι Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος), Τζένιφερ Άνιστον (Ρέιτσελ), Λίζα Κούντροου (Φοίβη), Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα) και Ματ ΛεΜπλάνκ (Τζόι) έδωσαν το «παρών», αλλά απουσίαζε ο Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ), καθώς βρίσκεται στο Λονδίνο προετοιμάζοντας θεατρική παράσταση. Πάντως ο τελευταίος ήταν που προλόγισε την πιο δημοφιλή παρέα στην ιστορία της TV με ένα βίντεο.

filarakia2

«Μάθαμε την κωμωδία από εκείνον. Μας πρόσφερε την ευκαιρία μιας ζωής», τόνισε με δάκρυα στα μάτια και πρόσθεσε: «Ζήσαμε τα πάντα μαζί σε αυτά τα χρόνια: φιλίες, οικογένειες, πίκρες, μωρά, όλα μαζί. Και δεχτήκαμε απίστευτη αγάπη από τον κόσμο».

Ο παρουσιαστής ρώτησε αν αληθεύει η φήμη πως είχαν υπογράψει όρο στο συμβόλαιο πως οι πρωταγωνιστές δεν θα είχαν ερωτικές σχέσεις μεταξύ τους. «Αυτός ο όρος παραβιάστηκε», είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Ντέιβιντ Σουίμερ, χωρίς όμως να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

filarakia4

filarakia3

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση