HomeΚΡΗΤΗΣτις φυλακές της Νεάπολης ο δάσκαλος που ασελγούσε στην 8χρονη μαθήτριά του

Στις φυλακές της Νεάπολης ο δάσκαλος που ασελγούσε στην 8χρονη μαθήτριά του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 52χρονος εκπαιδευτικός που κατηγορείται για την ασέλγεια σε βάρος 8χρονης μαθήτριάς του στο Λασίθι.

Μετά τη μαραθώνια απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας και ύστερα από δύο αναβολές στη διαδικασία ο 52χρονος άνδρας παραδέχθηκε τις ασελγείς πράξεις σε βάρος του μικρού κοριτσιού, ωστόσο αρνήθηκε την εμπλοκή του σε άλλες 12 τουλάχιστον ανάλογες περιπτώσεις .

Ο 52χρονος δάσκαλος οδηγήθηκε στις φυλακές της Νεάπολης όπου και θα παραμείνει προσωρινά, καθώς επίκειται η μεταγωγή του σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά από εισαγγελική εντολή θα δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 52χρονου καθώς και τα στοιχεία του, προκειμένου να καταστεί εφικτή η αναγνώρισή του και από άλλα πιθανά θύματά του.

Επίσης, η ανακρίτρια έκανε δεκτό το αίτημα της πλευράς του κατηγορουμένου για την υποβολή του σε ψυχιατρική εξέταση.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση βγήκε στο φως μετά από καταγγελία των γονέων της 8χρονης μαθήτριας, σε βάρος της οποίας ο 52χρονος ασελγούσε στο δωμάτιό της κατά τη διάρκεια των ιδιαίτερων μαθημάτων που της έκανε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση