HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠλήθος κόσμου στο κέντρο του Ηρακλείου- Έτρεξαν για την Καστρινή Αποκριά

Πλήθος κόσμου στο κέντρο του Ηρακλείου- Έτρεξαν για την Καστρινή Αποκριά

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η φετινή έναρξη της Καστρινής Αποκριάς καθώς πολλοί Ηρακλειώτες βρέθηκαν στο κέντρο πόλης λίγο μετά τις 6 το απόγευμα για να τρέξουν στον αγώνα δρόμου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Με πολύ κέφι ξεκίνησε σήμερα η Καστρινή Αποκριά  από την πλατεία των Λιονταριών με στόχο όχι μόνο την προώθηση του καρναβαλιού αλλά και την ενίσχυση και βοήθεια του Παιδικού χωριού SOS Κρήτης και το Δικαίωμα στη Ζωή.

Ο λόγος για τον αγώνα «Τρέχω για την Καστρινή Αποκριά»  απόστασης 3.000 χιλιομέτρων που οι συμμετέχοντες θα διανύσουν μετά τη δύση του ήλιου.

Πρόκειται για  τη διαδρομή : Πλατεία των Λιονταριών – 25ης Αυγούστου – Πλατεία 18 Άγγλων – Μητσοτάκη – Χάνδακος – Ταγματάρχου Τζουλάκη – Ίδης- Καλοκαιρινού  – Αγίου Μηνά – Κυρίλλου Λουκάρεως – Πλατεία Κορνάρου – Αβέρωφ – Πλατεία Ελευθερίας- Λεωφόρος Δικαιοσύνης – Λιοντάρια.

Τον όμορφο αγώνα διοργανώνουν οι Ομάδες Κυνηγιού Κρυμμένου θησαυρού σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Το κέφι θα κορυφωθεί  με πολύ χορό και τραγούδι από το  Μουσικό Συγκρότημα THE MUFFINS  που ακολουθεί  την funk , soul , rock n’ roll σκηνή. Ακόμα, οι τυμπανιστές BATALA CRETA και ο κρητικός καλλιτέχνης ΝΙΚΟΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ είναι μερικοί από τους συντελεστές που θα ανέβουν την Κυριακή λίγο μετά την δύση του ήλιου, στην σκηνή έξω από την ενετική Λότζια  για την έναρξη της Καστρινής Αποκριάς 2016.

Μαζί τους χορευτικά σχήματα και σχολές σύγχρονης και παραδοσιακής μουσικής θα μεταφέρουν το μήνυμα της Καστρινής Αποκριάς σε κάθε γωνιά του Ηρακλείου.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση