HomeLife & StyleΗ ιστορία πίσω από το τραγούδι «Κατεχόμενα» του Παντελή Παντελίδη

Η ιστορία πίσω από το τραγούδι «Κατεχόμενα» του Παντελή Παντελίδη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το τραγούδι «Κατεχόμενα» που προκάλεσε σάλο στην Κύπρο και την οργή των social media, με τον Παντελή Παντελίδη να μπαίνει στο στόχαστρο, έχει τη δική του ιστορία.

Μία ημέρα μετά το θανατηφόρο δυστύχημα του δημοφιλούς τραγουδιστή, ο Κύπριος φίλος του Γιώργος Θεοδότου, αποκαλύπτει πότε δημιουργήθηκε και τι έγινε πριν την εμφάνιση του τραγουδιστή στην Κύπρο.

Ο τραγουδιστής, που βρέθηκε στην Κύπρο την προηγούμενη εβδομάδα, είχε πάρει τον φίλο του να του πει πως θα ταξιδέψει εκεί και θα τραγουδήσει το κομμάτι, που του είχε αφιερώσει πέρυσι. Ο Γιώργος Θεοδότου, ωστόσο, έλειπε και του υποσχέθηκε πως θα βρίσκεται απόψε στην πρεμιέρα του στο Teatro.

Με ένα μήνυμά του στο Facebook, ο Γιώργος Θεοδότου αναφέρεται στην ιστορία του τραγουδιού και «ραγίζει καρδιές».

«Αδελφέ Παντελή πριν ένα περίπου χρόνο με φώναξες στο καμαρίνι και μου ανακοίνωσες με υπερηφάνεια ότι ετοίμαζες ένα τραγούδι για την Κύπρο το οποίο και μου είχες αφιερώσει… Δεν είχες γράψει όλο το τραγούδι γι’ αυτό και δεν ήθελες να το ερμηνεύσεις εκείνο το βράδυ! Πήρες την κιθάρα σου λοιπόν όπως συνήθιζες και μας το τραγούδησες! Ενα χρόνο αργότερα την περασμένη Παρασκευή συγκεκριμένα με πήρες και μου είπες πως θα το ερμήνευες για πρώτη φορά στην συναυλία σου στην Κύπρο και πως ήθελες να είμαι παρών… Απουσίαζα στο εξωτερικό έτσι δώσαμε ραντεβού στην πρεμιέρα σου στο Teatro εκεί οπού έκανες τους πάντες να παραμιλούν με το αστείρευτο ταλέντο και την ενεργεία σου… Ενα ταλέντο που φθόνησαν πολλοί! Κάθε τραγούδι που έβγαζες γινόταν επιτυχία και αυτό τους ενοχλούσε ακόμη περισσότερο! Δεν μπορούσαν να δεχτούν πως ένα παιδί με την κιθάρα του βγαλμένο από το Youtube έκλεψε την χαμένη τους δόξα! Σε πλήγωναν τα κακεντρεχή σχόλια και η «εποικοδομητική» κριτική που ασκούσαν… Δυστυχώς όμως για όλους αυτούς τα τραγούδια σου φίλε θα ακούγονται αιωνία! Αιωνία αδελφέ θα σε έχουμε στις μνήμες μας και στην καρδιά μας… Αιωνία θα διασκεδάζουμε με τα τραγούδια σου… και αιωνία θα καψουριάζουμε με τις αξέχαστες μπαλάντες σου… Υπήρξα και θα παραμείνω παντοτινά ο πιο μεγάλος θαυμαστής σου αδελφέ! Σε ευχαριστώ για τις αξέχαστες στιγμές που μας χάρισες… Σε ευχαριστώ για τα ατελείωτα βράδια που μας κράτησες παρέα με τα τραγούδια σου… Σε ευχαριστώ για τα μαθήματα ζωής που μου έδινες κάθε φορά που συναντιόμασταν… Πάνω από όλα όμως θέλω να σε ευχαριστήσω που υπήρξες στις καρδιές μας και στην ζωή μας! Καλό σου ταξίδι αδελφέ και καλό παράδεισο…», έγραψε.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση