HomeΚΡΗΤΗ«Μέρος δεύτερο» για τον φραπέ του Πολάκη

«Μέρος δεύτερο» για τον φραπέ του Πολάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η κόντρα που ξέσπασε το πρωί με αφορμή τον «φραπέ» του Παύλου Πολάκη, ο οποίος ο οποίος το πρωί της Πέμπτης προτίμησε να βρίσκεται στο καφενείο του Κοινοβουλίου, αντί να εμφανιστεί στην Ολομέλεια της Βουλής και να απαντήσει στις προγραμματισμένες ερωτήσεις.

Μετά την αντεπίθεση στην οποία πέρασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, βάλλοντας με ειρωνικό ύφος εναντίον του Ποταμιού και του βουλευτή του Κωνσταντίνου Μπαργιώτα, περί λάσπης «λόγω πτώσης της στάθμης στις όχθες του Ποταμιού» και αφήνοντας αιχμές ότι ο βουλευτής της αντιπολίτευσης και το κόμμα του στηρίζουν τη διαπλοκή στο χώρο της υγείας, ο κ. Μπαργιώτας σήκωσε εκ νέου το γάντι επιστρέφοντας τα πυρά.

Με ανακοίνωσή του υπό τον τίτλο «Κουβέντες του καφενέ, Vol II», ο κ. Μπαργιώτας, επαναλαμβάνει την κατηγορία περί περιφρόνησης του κοινοβουλίου από πλευράς του αναπληρωτή υπουργού υγείας, σημειώνοντας:

«Ο κ. Πολάκης επιβεβαιώνει πλήρως αυτά που καταγγείλαμε. Πιο συγκεκριμένα, πως αντί να βρίσκεται στην αίθουσα, βρισκόταν στο καφενείο της Βουλής την ώρα της προγραμματισμένης από καιρό συζήτησης για τις ΜΕΘ, την οποία συστηματικά αποφεύγει.

»Ο κ. Πολάκης επιδεικτικά περιφρονεί την κοινοβουλευτική διαδικασία. Σήμερα, λέει, τον έπιασε η ΠΟΕΔΗΝ στον ύπνο και πήγε για καφέ. Τις προηγούμενες τέσσερις φορές τι συνέβη άραγε; Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μόλις βρει χρόνο να περάσει και από την αίθουσα της Βουλής».

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση