HomeΚΡΗΤΗΟ Πολάκης έπινε φραπέ στο καφενείο της Βουλής αντί να απαντήσει σε ερωτήσεις βουλευτών

Ο Πολάκης έπινε φραπέ στο καφενείο της Βουλής αντί να απαντήσει σε ερωτήσεις βουλευτών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε θρασύτατο εμπαιγμό της Βουλής προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης καθώς προτίμησε να πιει φραπέ στο καφενείο του Κοινοβουλίου και όχι να εμφανιστεί στην Ολομέλεια της Βουλής και να απαντήσει στις προγραμματισμένες ερωτήσεις που του έχουν υποβάλει οι βουλευτές.

Αρχικά, ο προεδρεύων της Βουλής, Δημήτρης Κρεμαστινός, ενημέρωσε πως ο κ. Πολάκης δεν μπορεί να παραστεί στην Ολομέλεια και να απαντήσει σε ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού Κώστα Μπαργιώτα, «λόγω φόρτου εργασίας».

Ωστόσο από τα έδρανα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου παρατήρησε ότι «Πρόεδρε ο υπουργός που είπατε ότι δεν μπορεί να έρθει λόγω φόρτου εργασίας, είναι αυτή την ώρα στο καφενείο της Βουλής». Δηλαδή ελάχιστα μέτρα από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Τον κ. Κεγκέρογλου επιβεβαιώνουν και δεκάδες άλλοι αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τον υπουργό να περιφέρεται στους διαδρόμους της Βουλής. Πάντως, ο κ. Βαγγέλης Αποστόλου που ήταν στην Ολομέλεια και άκουσε την παρατήρηση του κ. Κεγκέρογλου τον κάλεσε να ονοματίσει τον απόντα υπουργό, υποστηρίζοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση λασπολογεί το σύνολο των υπουργών που δεν μπόρεσαν να έρθουν σήμερα στη Βουλή.

«Με αυτό που είπατε είναι σαν όλοι οι υπουργοί που λείπουν σήμερα να βρίσκονται στο καφενείο και να πίνουν καφέ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστόλου.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση