HomeMarket NewsReady Business Mε τη Vodafone, η σύγχρονη επιχείρηση βρίσκει λύσεις στις σύγχρονες προκλήσεις

Ready Business Mε τη Vodafone, η σύγχρονη επιχείρηση βρίσκει λύσεις στις σύγχρονες προκλήσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O Όμιλος Βεϊνόγλου επέλεξε τη Vodafone προκειμένου να καλύψει την αυξανόμενη ανάγκη του για καλύτερη διαχείριση του δικτύου του αλλά και για αποτελεσματικότερη επικοινωνία στο πλαίσιο της συνεχούς επέκτασής της επιχείρησης.

Η Vodafone σήμερα παρέχει τεχνολογικές λύσεις και συμβουλευτικές υπηρεσίες που συμβάλουν στο να γίνει κάθε επιχείρηση και κάθε επαγγελματίας Ready Business, δηλαδή ικανοί να εξελίσσονται διαρκώς και να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις της αγοράς.

Επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, και επαγγελματίες μπορούν να επιλέξουν τον κατάλληλο συνδυασμό υπηρεσιών για την επικοινωνία τους, ώστε να βρίσκονται συνεχώς σε επαφή με τους συνεργάτες και τους πελάτες τους.

Μια τέτοια επιχείρηση είναι και ο Όμιλος Βεϊνόγλου που επέλεξε τη Vodafone προκειμένου να καλύψει την αυξανόμενη ανάγκη του για καλύτερη διαχείριση του δικτύου του αλλά και για αποτελεσματικότερη επικοινωνία στο πλαίσιο της συνεχούς επέκτασής της επιχείρησης.

image001Μια από τις βασικότερες ανάγκες για τον Όμιλο Βεϊνόγλου ήταν να έχει τον απομακρυσμένο έλεγχο των οχημάτων, να γνωρίζει την ακριβή θέση και κατάστασή τους.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, ο ιδιοκτήτης του Ομίλου, Ορφέας Βεϊνόγλου, έκρινε απαραίτητη τη συνεργασία με έναν στρατηγικό συνεργάτη όπως η Vodafone, που θα παρείχε τις πλέον σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις.

Με τα προγράμματα κινητής Vodafone My Business και σταθερής Vodafone Business Connect οι εργαζόμενοι διαθέτουν απεριόριστο χρόνο μεταξύ κινητών και σταθερών, ενώ με το Business Internet απολαμβάνουν υψηλή και σταθερή ταχύτητα Internet σε κάθε εγκατάσταση.

image002Επίσης, με την υπηρεσία Μ2Μ Fleet Control, οι εργαζόμενοι του Ομίλου μπορούν να παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή την πορεία και την τοποθεσία των φορτηγών έτσι ώστε να γνωρίζουν την ακριβή θέση του φορτίου και να ενημερώνει τους πελάτες για την παράδοσή του.

Σημαντικό ρόλο για τον Όμιλο Βεϊνόγλου έχει η Προσωπική Σύμβουλος της Vodafone, που είναι πάντα εκεί με προτάσεις για ολοκληρωμένες λύσεις βασισμένες αποκλειστικά στις ανάγκες της επιχείρησης.

Ο Όμιλος Βεϊνόγλου με τις ολοκληρωμένες λύσεις και τις σύγχρονες υπηρεσίες Vodafone απολαμβάνει τα ακόλουθα οφέλη:

  • έχει δίπλα του την Προσωπική Σύμβουλο της Vodafone να δίνει λύσεις στις ανάγκες του
  • είναι διαρκώς σε επαφή με συνεργάτες και πελάτες, εντός και εκτός Ελλάδας
  • δεν χάνει κλήση ακόμα και εκτός γραφείου χάρη στη Δωρεάν Προώθηση Κλήσεων
  • απολαμβάνει γρήγορο & αξιόπιστο Internet
  • έχει τον πλήρη έλεγχο με την υπηρεσία Vodafone Μ2Μ Fleet Control αφού γνωρίζει ανά πάσα στιγμή πού βρίσκονται τα φορτηγά του

Στο ακόλουθο video o Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Βεϊνόγλου κ. Ορφέας Βεϊνόγλου αναφέρεται στη συμβολή που έχει η συνεργασία με τη Vodafone στην επίτευξη των στόχων της επιχείρησής και πώς οι ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας  μαζί με την υπηρεσία Vodafone Μ2Μ Fleet Control έχουν συμβάλει στο να γίνει Όμιλος Βεϊνόγλου «Ready Business».

Διαφήμιση
Διαφήμιση