HomeΚΡΗΤΗΚλείνει την άλλη εβδομάδα το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Αγίου Νικολάου

Κλείνει την άλλη εβδομάδα το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Αγίου Νικολάου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κλείνει την ερχόμενη εβδομάδα, 25/2/2016 το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Αγίου Νικολάου και όπως επισημαίνουν σε σχετική τους ανακοίνωση οι υπεύθυνες της λειτουργίας του Πόπη Πιταροκοίλη και Βίκυ Κορομηλά, δεν θα πραγματοποιηθούν πλέον νέα προγράμματα μάθησης.

Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων από το 2014 που δεν έχουν παραλάβει ακόμη τις βεβαιώσεις παρακολούθησης θα πρέπει άμεσα να μεταβούν στα γραφεία του ΚΔΒΜ στο Ρεξ, στον 3ο όροφο, προκειμένου να τις παραλάβουν. Τα γραφεία λειτουργούν κάθε Τρίτη και Πέμπτη 09:00-13:00μ.μ., ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ακόμη να επικοινωνούν στο τηλ. 2841022480 ή στο email: [email protected]

Το εν λόγω πρόγραμμα υλοποιήθηκε από τον  Δήμο Αγίου Νικολάου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.

Στην ίδια ανακοίνωση οι υπεύθυνες λειτουργίας του Κέντρου ευχαριστούν δημόσια τους δημότες του Αγίου Νικολάου, καθώς και όλες τις δομές που βοήθησαν στην υλοποίηση του προγράμματος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση