HomeΚΡΗΤΗΣτο Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου οι μαθητές που διακρίθηκαν σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου οι μαθητές που διακρίθηκαν σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου βράβευσε σε συνεδρίασή του, τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Γαζίου Γ. Ανδρουλάκη, Θ. Ζαϊμάκη, Μ. Σκυβαλάκη, Ά. Αθανασάκη, Ε. Χαριτάκη, Μ. Χριστοφοράκη, τον καθηγητή Α. Τσουτσουδάκη και τη Λυκειάρχη Ζ. Λεμονή για την σπουδαία διάκριση που κατάφεραν στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό 2016 European Cansat Competition, καθώς και τη Γυμνασιάρχη Α. Γκινούδη και την καθηγήτρια Δ. Ανδριγιαννάκη για τη διάκριση του Γυμνασίου Γαζίου και τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα eSafety.

mathites gazi

Πρόκειται για διακρίσεις που αποδεικνύουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις σχολικές μονάδες του Δήμου Μαλεβιζίου, το υψηλό επίπεδο των μαθητών αλλά και την άριστη κατάρτιση των εκπαιδευτικών τους, προβάλλοντας το Μαλεβίζι σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τιμή για το δήμο η διάκριση των μαθητών

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας όταν βλέπουμε τη νέα γενιά του Μαλεβιζίου να διακρίνεται σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Μας τιμά και μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός αυτό και οφείλουμε να ανταποδώσουμε έστω και στο ελάχιστο την τιμή αυτή, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας αυτές τις προσπάθειες.

Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τους μαθητές των σχολείων μας και τους καθηγητές τους που κατάφεραν αυτές τις διακρίσεις και να τους ευχηθώ να έχουν υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν το όμορφο αυτό ταξίδι, με ακόμα θεαματικότερα αποτελέσματα στο μέλλον».

mathites gazi7

mathites gazi5

mathites gazi4

mathites gazi3

mathites gazi2

Διαφήμιση
Διαφήμιση