HomeΚΡΗΤΗ“Καλά κρατεί” η κατάληψη των αγροτών στην εφορία-Aμετακίνητοι στις θέσεις τους σε όλο το νησί

“Καλά κρατεί” η κατάληψη των αγροτών στην εφορία-Aμετακίνητοι στις θέσεις τους σε όλο το νησί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καλά κρατεί η κατάληψη της εφορίας Ηρακλείου από τους αγρότες, καθώς οι ίδιοι δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στις θέσεις τους, μέχρι να υπάρξουν ουσιαστικές δεσμεύσεις από την Κυβέρνηση σχετικά με την απόσυρση του ασφαλιστικού και φορολογικού συστήματος, που προωθείται για τον κλάδο τους.

Δεκάδες αγρότες από διάφορες περιοχές του νομού παραμένουν όλο το τελευταίο διάστημα έξω από την εφορία, διεκδικώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων τους, με ιδιαίτερα αξιοπρεπή τρόπο, καθώς ο περιβάλλον χώρος του κτιρίου της εφορίας σε καμία περίπτωση δε θυμίζει χώρο, που τελεί υπό κατάληψη.

Αγρότες που διανυκτερεύουν, φροντίζουν να κρατούν το χώρο καθαρό, προκειμένου η πολυήμερη παρουσία τους εκεί να είναι όσο πιο διακριτική γίνεται.

Μετά από απόφαση τους, η κατάληψη αναμένεται να ενισχυθεί από σήμερα και τις επόμενες ημέρες, μέχρι να υπάρξει κάποια σοβαρή εξέλιξη σε σχέση με το ζήτημα τους από την πλευρά της Κυβέρνησης.

Χανιά

Την ίδια ώρα στο μπλόκο τους στην περιοχή Μεγάλα Χωράφια παραμένουν και οι αγρότες του νομού Χανίων, οι οποίοι με αγροτικά αυτοκίνητα και τρακτέρ κρατούν το δρόμο κλειστό, ανοίγοντας τον ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να διευκολυνθεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Οροπέδιο Λασιθίου

Ενισχύεται και το μπλόκο των αγροτών στην είσοδο του Οροπεδίου Λασιθίου, το οποίο είχε ανοίξει τις προηγούμενες ημέρες, λόγω της μετάβασης των αγροτών στην Αθήνα για το μεγάλο συλλαλητήριο των αγροτών όλης της χώρας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση