HomeΚΡΗΤΗΡαντεβού στην… εφορία δίνουν και πάλι οι αγρότες του Ηρακλείου

Ραντεβού στην… εφορία δίνουν και πάλι οι αγρότες του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ραντεβού στην… εφορία δίνουν και αύριο οι αγρότες του Ηρακλείου οι οποίοι δηλώνουν πως δεν πρόκειται να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους εφόσον ξεκινήσει ο διάλογος με την κυβέρνηση σε «μηδενική βάση».

AGROTES EFORIA (3)

Μετά την άκρως επιτυχημένη παρουσία που είχαν οι αγρότες της Κρήτης στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος αναδιοργανώνονται για τις κινητοποίησεις τους στο νησί.

Οι ίδιοι δηλώνουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους ενώ όπως διαμήνυσαν θα συνεχίσουν τις καταλήψεις σε δημόσιες υπηρεσίες αλλά και τα μπλόκα στους δρόμους.

 

Όλοι οι αγρότες του Ηρακλείου ανανεώνουν το ραντεβού τους με την… εφορία και αύριο καθώς αναμένεται να εμφανιστούν με τα αγροτικά τους, τα πανό αλλά και τις μαύρες σημαίες.

Την ίδια ώρα παραμένει το μπλόκο στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών στο ύψος της διασταύρωσης του Αγίου Θωμά ενώ για μία ακόμα ημέρα συνεχίζεται το μπλόκο στην είσοδο του Οροπεδίου Λασιθίου.AGROTES MPLOKO1

«Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά. Έχουν συσσωρευτεί. Δεν υπάρχει τραπεζικό σύστημα – πολύ δύσκολη κατάσταση για μας. Θέλουμε να ακούσουμε κάτι που θα μας ανακουφίσει για να επανεκινήσουμε την αγροτική παραγωγή» ανέφερε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ, Γιώργος Τζωρτζάκης.

Παράλληλα ο κ. Πρίαμος Ιερωνυμάκης τόνισε πως Μας έχουν γεμίσει στα ψέμματα. Αν έχει ατζέντα όντως η κυβέρνηση για το αγροτικό εμείς είμαστε έτοιμοι να προσέλθουμε με καλή διάθεση στον διάλογο. Εκείνοι απομακρύνθηκαν από μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση