HomeΚΡΗΤΗTo Love Run από… ψηλά – Εντυπωσιακό βίντεο

To Love Run από… ψηλά – Εντυπωσιακό βίντεο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα εντυπωσιακό βίντεο διά χειρός… Νίκου  Σαράντου παρουσιάζει όλη τη μαγεία του Love Run που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο του Ηρακλείου.

Εκατοντάδες άτομα ένωσαν τις δυνάμεις τους και έτρεξαν σήμερα στις 10.30 το πρωί σε μία διαδρομή των 5 χιλιομέτρων.

Όλοι όσοι συμμετείχαν σ’ αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός έγιναν μία καρδιά και έτρεξαν για καλό σκοπό.

Το σύνθημα του φετινού “Loverun” είναι “Αγαπάμε να τρέχουμε, αγαπάμε να προσφέρουμε”, έχοντας ουσιαστικά ένα διττό χαρακτήρα.

259165

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, “το πρώτο κομμάτι της όλης εκδήλωσης ήταν το αθλητικό κομμάτι, το ‘’αγαπάμε να τρέχουμε’’ που ουσιαστικά έδωσε τη δυνατότητα στον περισσότερο κόσμο να βρεθεί στην ίδια εκκίνηση με ελίτ αθλητές από όλη την Ελλάδα, να τρέξει μαζί τους, να αθληθεί, να βοηθήσει την υγεία του με αυτόν τον τρόπο.

Το δεύτερο κομμάτι ήταν το ‘’προσφέρουμε’’. Τι σημαίνει το προσφέρουμε; Σημαίνει ότι ο κοινωνικός σκοπός αυτής της εκδήλωσης ήταν ότι τα καθαρά έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν στο κέντρο κοινωνικής πρόνοιας της περιφέρειας Κρήτης, όπως επίσης και με κάθε συμμετοχή είχε εξασφαλιστεί από τη διοργάνωση 1kg ζυμαρικών, τα οποία θα δοθούν στο ίδρυμα Μπορούμε, τα οποία θα στηρίξουν τις δομές του Δήμου Ηρακλείου, το κοινωνικό παντοπωλείο.

Ο 2ος Αγώνας Δρόμου Υγείας LoveRun Heraklion 2016 διοργανώθηκε από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ηρακλείου, με συνδιοργανωτές το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα και το Δήμο Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση