HomeΚΡΗΤΗΤο “LoveRun” είναι γεγονός… με τους δρομείς να αγαπούν να τρέχουν και να προσφέρουν

Το “LoveRun” είναι γεγονός… με τους δρομείς να αγαπούν να τρέχουν και να προσφέρουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το 2ο Loverun έλαβε χώρα στο Ηράκλειο σήμερα στις 10.30 το πρωί από την Πλατεία Λιονταριών, με τις συμμετοχές να έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και για τη διαδρομή των 5 χλμ., αλλά και του 1 χλμ. για τους μικρούς μας φίλους.

259164

Όλοι όσοι συμμετέχουν στη μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, γίνονται όλοι μαζί μια καρδιά και τρέχουν για καλό σκοπό.

Το σύνθημα του φετινού “Loverun” είναι “Αγαπάμε να τρέχουμε, αγαπάμε να προσφέρουμε”, έχοντας ουσιαστικά ένα διττό χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, “το πρώτο κομμάτι της όλης εκδήλωσης είναι το αθλητικό κομμάτι, το ‘’αγαπάμε να τρέχουμε’’ που ουσιαστικά δίνει τη δυνατότητα στον περισσότερο κόσμο να βρεθεί στην ίδια εκκίνηση με ελίτ αθλητές από όλη την Ελλάδα, να τρέξει μαζί τους, να αθληθεί, να βοηθήσει την υγεία του με αυτόν τον τρόπο.

259165

Το δεύτερο κομμάτι είναι το ‘’προσφέρουμε’’. Τι σημαίνει το προσφέρουμε; Σημαίνει ότι ο κοινωνικός σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι ότι τα καθαρά έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν στο κέντρο κοινωνικής πρόνοιας της περιφέρειας Κρήτης, όπως επίσης και με κάθε συμμετοχή έχει εξασφαλιστεί από τη διοργάνωση 1kg ζυμαρικών, τα οποία θα δοθούν στο ίδρυμα Μπορούμε, τα οποία θα στηρίξουν τις δομές του Δήμου Ηρακλείου, το κοινωνικό παντοπωλείο. Για μας είναι πολύ σημαντική η παρουσία των αθλητών στον αγώνα”.

Ο 2ος Αγώνας Δρόμου Υγείας LoveRun Heraklion 2016 διοργανώνεται από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ηρακλείου, με συνδιοργανωτές το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα και το Δήμο Ηρακλείου.

259170

Επίσης η όλη διοργάνωση γίνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, της Ελληνικής Αστυνομίας ,του ΕΚΑΒ , του Ερυθρού Σταυρού ,των Γιατρών του Αιγαίου και των Σαμαρειτών.

Τέλος στο “Loverun” συμμετέχουν κορυφαίες αθλητικές προσωπικότητες από το χώρο του στίβου καθώς και μέλη της εθνικής ομάδας, που θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση