HomeΚΡΗΤΗΑποχαιρετούν τη Μαρία Παπουτσάκη

Αποχαιρετούν τη Μαρία Παπουτσάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συντετριμμένοι είναι συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της έγκριτης δημοσιογράφου, Μαρίας Παπουτσάκη με τον πρόωρο χαμό της έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο στα 61 της χρόνια.

Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, από την εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Βαρύ είναι το πένθος που έχει προκαλέσει ο θάνατος της, στον αγαπημένο της σύζυγο και δημοσιογράφο Μιχάλη Αλεξανδρίδη, αλλά και στον δημοσιογραφικό κόσμο.

Η έγκριτη δημοσιογράφος είχε γεννηθεί στο χωριό Πισκοπιακό Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης, σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα και από το 1981 εργάστηκε στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία», «Πρώτη», «Επικαιρότητα», «Αυριανή», το περιοδικό «Ταχυδρόμος», τον ρ/σ «Flash», ενώ για 23 χρόνια κάλυπτε στο Mega το ρεπορτάζ του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Μάλιστα, ήταν από τις πρώτες γυναίκες δημοσιογράφους που ασχολήθηκε με το Εκκλησιαστικό ρεπορτάζ και είχε καλύψει εκτενώς τα δρώμενα στην Ιεραρχία επί των ημερών των μακαριστών αρχιεπισκόπων Σεραφείμ, Χριστόδουλου καθώς και του νυν αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Επίσης είχε εργαστεί για 30 χρόνια στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων από το οποίο έλαβε και το «Βραβείο Αξίας του ΑΠΕ».

Star.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση