HomeΚΡΗΤΗΤο έριξαν έξω οι αγρότες της Κρήτης – Διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο μετά το συλλαλητήριο

Το έριξαν έξω οι αγρότες της Κρήτης – Διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο μετά το συλλαλητήριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναστάτωσαν την Αθήνα και έδωσαν τον παλμό στις χθεσινές αγροτικές κινητοποιήσεις. Μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Παρασκευής στο Σύνταγμα, κάποιοι από τους αγρότες επέστρεψαν στον Πειραιά για να γυρίσουν με τα πλοία της γραμμής στην Κρήτη και κάποιοι άλλοι παρέμειναν στα μπλοκ των διαδηλωτών για να ενισχύσουν τις σημερινές κινητοποιήσεις.

Κι ενώ οι περισσότερο ξενύχτισαν στις σκηνές της Πλατείας Συντάγματος με τσίπουρα και φασολάδα, αγρότες της Κρήτης το έριξαν … έξω. Πήγαν σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, στην οδό Λιοσίων και Μάγερ και… έδωσαν τα ρέστα τους. Χόρεψαν, τραγούδησαν και εκτονώθηκαν από την ένταση των τελευταίων ωρών. Η επιλογή του κέντρου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμη και συμβολική. Ναι μεν το μουσικό πρόγραμμα που προσφέρει εντάσσεται στο παραδοσιακό και λαϊκό είδος, ωστόσο η επωνυμία του μάλλον ταίριαζε γάντι στην ψυχοσύνθεση των συμπατριωτών μας, αφού η επιλογή τους ήταν το κέντρο «Αγρίμια».

 

Παρά το ξενύχτι και την ταλαιπωρία, και άγνωστο που διανυκτέρευσαν, το πρωί ήταν και πάλι στο Σύνταγμα έτοιμοι για το δεύτερο μεγάλο συλλαλητήριο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση