HomeLife & StyleΈνα αγόρι με κυστική ίνωση γίνεται Iron Man για μία ημέρα

Ένα αγόρι με κυστική ίνωση γίνεται Iron Man για μία ημέρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ντόμινικ Πέις πάσχει από κυστική ίνωση, μία ανίατη κληρονομική ασθένεια που προσβάλλει διάφορα όργανα του σώματος. Ο εννιάχρονος Αυστραλός είναι μεγάλος φαν των Avengers και ήθελε να πολεμήσει στο πλευρό τους εναντίον του Ultron, του κακού που εμφανίστηκε στην τελευταία ταινία των ηρώων της Marvel. Και το ίδρυμα Make-A-Wish Αυστραλίας έβαλε το χεράκι του για να κάνει το όνειρο του Ντόμινικ πραγματικότητα, βάζοντας στο κόλπο και την Αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας!

Έτσι, ενώ ο εννιάχρονος πιτσιρικάς έπαιζε στο πάρκο, ένα ελικόπτερο της αστυνομίας προσγειώθηκε και τον μετέφερε στο αρχηγείο της, όπου ο Επίτροπος Άντριου Σκιπιόνε του ανέθεσε την αποστολή του: να σώσει το Σίδνεϊ από τον Ultron και τα τσιράκια του.

Στην υπόθεση ενεπλάκη και ο Τόνι Σταρκ/Iron Man (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ), ο οποίος τουίταρε: Έστειλα σήμερα ένα πολύ ιδιαίτερο αγόρι σε μία άκρως απόρρητη αποστολή. Πάνω τους, Ντόμινικ!

Ο Ντόμινικ φόρεσε τη στολή του Iron Boy και κατευθύνθηκε στο Κλαρκ Άιλαντ, ένα νησί κοντά στο λιμάνι του Σίδνεϊ, όπου απελευθέρωσε τη ρεπόρτερ του Make-A-Wish από τους κακούς που την είχαν απαγάγει.

Στη συνέχεια, μπορούσε να στραφεί απερίσπαστος εναντίον του Ultron. Μπροστά στην όπερα του Σίδνεϊ δόθηκε η τελική μάχη μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θεατών που φώναζαν ρυθμικά το όνομα “Iron Boy”. Στο τέλος, ο Επίτροπος παρέδωσε στον Ντόμινικ -που δεν σταματούσε να χαμογελά- μετάλλιο ανδρείας για την επιτυχημένη αποστολή του.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ παρενέβη για μία ακόμα φορά ως Τόνι Σταρκ. «Είναι δύσκολη δουλειά να σώνεις τον κόσμο, έτσι δεν είναι; Ελπίζω να πέρασες καλά, βάζω στοίχημα ότι ευχαριστήθηκες τη βόλτα με το ελικόπτερο […] δεν το κάνω πολύ συχνά: σε κάνω επίτιμο μέλος των Avengers», κατέληξε. Μία εξαιρετική δουλειά από το Make-A-Wish Αυστραλίας, τις τοπικές αστυνομικές αρχές και τον… Τόνι Σταρκ!

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση