HomeΚΡΗΤΗΈτοιμοι προς αναχώρηση οι αγρότες της Κρήτης…για τη μεγάλη απόβαση στην Αθήνα

Έτοιμοι προς αναχώρηση οι αγρότες της Κρήτης…για τη μεγάλη απόβαση στην Αθήνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοένα και μεγαλώνει ο αριθμός των αγροτών και των κτηνοτρόφων των νομών Ηρακλείου και Λασιθίου, που καταφθάνουν στο λιμάνι του Ηρακλείου, έτοιμοι να αναχωρήσουν για την Αθήνα και να συμμετάσχουν στο μεγάλο παναγροτικό συλλαλητήριο, που θα λάβει χώρα στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Τόσο οι αγρότες της Κρήτης όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας, που θα συγκεντρωθούν στο κέντρο της Αθήνας, είναι αποφασισμένοι να στείλουν με κάθε τρόπο το δικό τους μήνυμα στην Κυβέρνηση, τονίζοντας ότι το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, που προωθεί, σε καμία περίπτωση δε μπορούν να εφαρμοστούν.

Με μαύρες σημαίες, μαγκούρες και την αγανάκτηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους, αγρότες από Ηράκλειο και Λασίθι αναχωρούν απόψε από το λιμάνι του Ηρακλείου, προκειμένου να δώσουν το δικό τους δυναμικό παρών στην Αθήνα, διαμηνύοντας σε όλους τους ιθύνοντες ότι θα βρίσκονται στους δρόμους, διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματα τους, μέχρι να ικανοποιηθούν.

Ανάλογη είναι η εικόνα, που παρουσιάζει και το λιμάνι της Σούδας, όπου από τις 6 το απόγευμα αγρότες καταφθάνουν εκεί, ώστε κι αυτοί από την πλευρά τους να βρεθούν στο αυριανό συλλαλητήριο.

Όπως έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό, οι κρητικοί αγρότες, όταν θα φτάσουν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, θα κατευθυνθούν προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου και θα πραγματοποιήσουν κατάληψη. Στη συνέχεια θα συναντηθούν με τους υπόλοιπους αγρότες από όλη την Ελλάδα στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με το μέχρι τώρα σχεδιασμό, οι αγρότες από την Κρήτη, αναμένεται να επιβιβαστούν στο πλοίο και να επιστρέψουν στο νησί αύριο το βράδυ, ενώ οι αγρότες από τις άλλες περιοχές της χώρας, πρόκειται να παραμείνουν στο κέντρο της Αθήνας για τουλάχιστον δύο εικοσιτετράωρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση