HomeLife & Style56χρονη γκριζομάλλα με χρυσό μπικίνι -Το μεγαλύτερο μοντέλο στο Sports Illustrated

56χρονη γκριζομάλλα με χρυσό μπικίνι -Το μεγαλύτερο μοντέλο στο Sports Illustrated

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι 56 ετών, δεν είναι από τις εκείνες τις γυναίκες που μοιάζουν κατά δεκαετίες μικρότερες από την ηλικία τους και όμως οι φωτογραφίες της με μαγιό φιγουράρουν στις σελίδες του Sports Illustrated.

Η Νικολά Γκρίφιν είναι 56 ετών και κατά τρεις με τέσσερις δεκαετίες μεγαλύτερη από το μέσο όρο των γυναικών που ποζάρουν με μαγιό για διαφημιστικά εταιρειών.

bikini-56xroni-1

Η 56χρονη δεν πόζαρε για το περιοδικό αυτό καθεαυτό, αλλά για μια εταιρεία μαγιό την Swimsuits for All η οποία διαφημίζεται στο Sports Illustrated. Πέρυσι, η εν λόγω εταιρεία είχε κάνει την ανατροπή διαφημίζοντας τα μαγιό της μέσω γυναικών που δεν διαθέτουν αναλογίες μοντέλου. Φέτος αποφάσισε να κάνει μια διαφορετική ανατροπή να βάλει την Γκρίφιν να ποζάρει με τα μαγιό της. Ολα αυτά στο πλαίσιο της καμπάνιας #SwimSexy της εταιρείας η οποία προωθεί τη θετικότητα του σώματος χωρίς αποκλεισμούς λόγω ηλικίας, κιλών και σωματότυπου. «Δεν είμαστε όλες 20 χρονών και ούτε έχουμε αναλογίες 60-90-60. Είμαστε διαφορετικών ηλικιών και σωματοτύπων και αυτή σημαίνει πραγματική ομορφιά. Είμαστε πραγματικές γυναίκες», δηλώνει η εκπρόσωπος της εταιρείας μαγιό μιλώντας στη Daily Mail.

Η φωτογράφιση για τη διαφημιστική καμπάνια έγινε στην Καραϊβική και η 56χρονη, όπως όλες οι γυναίκες που συμμετείχαν στο διαφημιστικό φόρεσε ένα χρυσό μπικίνι. «Ημουν νευρική επειδή όλα τα κορίτσια που ήταν εκεί ήταν πολύ νεότερα από εμένα. Αλλά όλα τελικά ήταν μια χαρά», τονίζει.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση