HomeΚΡΗΤΗΤα έκανε «γυαλιά καρφιά» στο πτωχοκομείο και απειλούσε ν’ αυτοκτονήσει

Τα έκανε «γυαλιά καρφιά» στο πτωχοκομείο και απειλούσε ν’ αυτοκτονήσει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες το πρωί στο πτωχοκοπείο των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων των Ανδρέα και Μαρίας Καλοκαιρινού στον Άγιο Ιωάννη της Κνωσού όταν ένας 58χρονος άστεγος εισέβαλε στον χώρο και αφού τα έκανε «γυαλιά καρφιά» απείλησε ότι θ’ αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το περιστατικό συνέβη χθες λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί όταν ο 58χρονος – ο οποίος είναι άστεγος και παλαιός τρόφιμος στο πτωχοκομείο – μπήκε στον χώρο και άρχισε να φωνάζει οργισμένος.

Ο 58χρονος κρατώντας έναν σιδερολοστό έσπασε την πόρτα και την τζαμαρία του πτωχοκομείου ενώ προκάλεσε φθορές και στο γραφείο του ιδρύματος.

Στη συνέχεια άρπαξε ένα κομμάτι γυαλί και άρχισε να βρίζει και να ουρλιάζει κατά της κοινωνικής λειτουργού του πτωχοκομείου.

Μάλιστα, ο ίδιος κρατώντας την όμηρο, απειλούσε πως θ’ αυτοκτονήσει.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο προσπαθώντας να ηρεμίσει τα πνεύματα. Ωστόσο, ο 58χρονος κατάφερε αρχικά να διαφύγει από ένα ανοιχτό παράθυρο με άνδρες της αστυνομίας να τον συλλαμβάνουν έπειτα από λίγη ώρα.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Οι πληροφορίες του cretapost, αναφέρουν ότι τόσο η κοινωνική λειτουργός όσο και το ίδρυμα δεν θέλησε να καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση