HomeΚΡΗΤΗΝέες αποκαλύψεις στην υπόθεση Γιακουμάκη: Τον κρέμασαν από το παράθυρο, κυκλοφορούσε μελανιασμένος

Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση Γιακουμάκη: Τον κρέμασαν από το παράθυρο, κυκλοφορούσε μελανιασμένος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια που υπέστη ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, από τους ίδιους του συμφοιτητές του στη Γαλακτοκομική σχολή όπου φοιτούσε.

Τα στόματα άνοιξαν αλλά πλέον ήταν αργά, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης δεν ήταν πια στη ζωή.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τις τελευταίες ημέρες πριν την εξαφάνιση και τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

«Ακούστηκε ότι τον είχαν δέσει σε καρέκλα στο δωμάτιο του Κρητικού την ημέρα των εκλογών… είχαν κρεμάσει τον Βαγγέλη από το παράθυρο του δευτέρου ορόφου… τον είχαν ρίξει από τις σκάλες… τον είχαν κλείσει σε ντουλάπα δωματίου», περιγράφει ο συγκάτοικός του.

Είναι μερικές μόνο από τις περιγραφές που περιέχονται στη δικογραφία για τα φρικτά βασανιστήρια που υπέστη ο άτυχος νέος από τους συμφοιτητές του οι οποίοι δεν τον άφηναν σε ησυχία.

Κυκλοφορούσε με πρησμένο πρόσωπο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» τον είχαν δει να περιφέρεται με πρησμένο πρόσωπο και αίμα στα αυτιά, ενώ οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι του είχαν σπάσει ακόμη και το κρεβάτι για να μην μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια.

«Του έκλειναν το ζεστό νερό, τον έβαζαν σε ντουλάπια και του πετούσαν κέρματα, τον ξύριζαν παρά τη θέλησή του» περιγράφει άλλος μάρτυρας.

Άλλοι περιγράφουν ότι είχαν δει τον Βαγγέλη Γιακουμάκη να τρέχει να κλειδωθεί στο δωμάτιό του για να ξεφύγει από τα χέρια των νταήδων που τον βασάνιζαν.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση