HomeMarket NewsTo ΚΔΒΜ KAPPA STUDIES, συνεχίζει τη διεξαγωγή διαδραστικών σεμιναρίων, για φίλους της γαστρονομίας αλλά και για επαγγελματίες.

To ΚΔΒΜ KAPPA STUDIES, συνεχίζει τη διεξαγωγή διαδραστικών σεμιναρίων, για φίλους της γαστρονομίας αλλά και για επαγγελματίες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

IMG_5358-e1422003679576-150x150Στις 12 Φεβρουαρίου  και από τις 16.00 έως τις 21.00, η chef Φωτεινή Μαστοράκη, θα είναι εισηγήτρια στο μοναδικό σεμινάριο                        ‘’Διεθνείς Σαλάτες’’.

Χρώματα και αρώματα, από πολλές χώρες του κόσμου, θα πλημμυρίσουν τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΚΔΒΜ Kappa Studies, στο Κοκκίνη Χάνι.

Κάθε συμμετέχων, παρακολουθεί τις οδηγίες της chef Φωτεινής Μαστοράκη και σε ατομική θέση εργασίας, με τα δικά του υλικά και τα δικά του εργαλεία και σκεύη, θα δημιουργήσει τις σαλάτες του, με την προσωπική του πινελιά.

Διεθνείς και ελληνικές σαλάτες, με ανανά, ροκφόρ, νουντλς, κατσικίσιο τυρί, κοτόπουλο και πολλά άλλα υλικά, θα κοσμήσουν τα πιάτα των συμμετεχόντων.

αρχείο λήψηςΟι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες (30).

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης από την KAPPA STUDIES & την ACTA.

Κόστος συμμετοχής 30 ευρώ, 20 ευρώ (σπουδαστές).                                                         

Tηλέφωνο επικοινωνίας: 2810 361361, 14.00  21.00,                                                             Υπεύθυνη Σεμιναρίων: Ράνια Ντουλάκη.

Γιώργος Τριανταφύλλου, MSc, PhD (c)                                                                                 Διευθυντής

Διαφήμιση
Διαφήμιση