HomeΣΠΟΡΠλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 2-0

Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξαιρετικός ο Πλατανιάς, νίκησε 2-0 τον προβληματικό Αστέρα Τρίπολης και έκανε άλμα στη βαθμολογία. Γκολάρα ο Γουνδουλάκης, το άλλο ο Ανγκούλο.

Εικόνα αγώνα:

Ο Πλατανιάς έκλεισε τον κύκλο των δύσκολων αγώνων με μία σημαντική νίκη επί του Αστέρα που τον φέρνει στους 24 βαθμούς και κρατά τους Αρκάδες στους 31. Εκτός αυτού, η ομάδα των Χανίων έσπασε την παράδοση κόντρα στην ομάδα της Τρίπολης και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Φανούρης Γουνδουλάκης με το πανέμορφο γκολ που πέτυχε και τη γενικότερη εμφάνιση του. Αυτό, βέβαια, που κρατάμε είναι το εξαιρετικό τέρμα που πέτυχε στο 20ο λεπτό, με τον Ανγκούλο στο 79′ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Αστέρας ήταν προβληματικός και ουδέποτε μπόρεσε να βάλει τα στοιχεία του παιχνιδιού του. Ο Πλατανιάς τον ανάγκασε να έχει παθητικό ρόλο, ειδικά μετά το 1-0 όταν φάνηκε ο εκνευρισμός στα πόδια των φιλοξενούμενων και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για το συγκρότημα του Παράσχου.

MVP:

Το αναφέραμε και πιο πάνω. Ο Γουνδουλάκης ήταν στο συγκεκριμένο ματς το Α και το Ω για τους νικητές.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Αστέρας μοιάζει αποδυναμωμένος στην επίθεση και είναι χαρακτηριστικό πως δεν μπόρεσε ούτε μια αφορά να απειλήσει με αξιώσεις.

Σχόλιο:

Σπουδαία επιτυχία για τον Πλατανιά που πάει τώρα στα θεωρητικά βατά παιχνίδια να μαζέψει ό,τι περισσότερο μπορεί και να ξεμπερδεύει. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία στα πάνω του μία στα κάτω του. Στα Χανιά απογοήτευσε και αν συνεχίσει έτσι θα χάσει το τρένο των πλέι οφ.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σελίν, Μπανανά, Σκαρρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (Τσουράκης 84′), Μουνάφο (Στανισάβλιεβιτς (68′), Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης, Ράμος (Ανγκούλο 76′).

Αστέρας (Τερεζόπουλος): Μπαντής, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κιτοκό, Χαμντανί (Νίκο 81′), Κουρμπέλης (Δημούτσος 66′),  Μπερτόγλιο, Μούκαμ, Μάσα (Στανισάβλιεβιτς  76′), Ιωαννίδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση