HomeΚΡΗΤΗΟι προπομποί του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού… πιάνουν δουλειά

Οι προπομποί του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού… πιάνουν δουλειά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πιάνουν δουλειά σήμερα και αύριο Κυριακή οι προπομποί του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, οι οποίοι πρόκειται να σεργιανίσουν σε όλα τα χωριά του Νομού Ρεθύμνης και να ενημερώσουν όλους ότι το καρναβάλι βρίσκεται… προ των πυλών.

Έτσι λοιπόν σήμερα οι προπομποί θα διαλαλήσουν το μήνυμα του φετινού Καρναβαλιού Ζω, Δρω, Δημιουργώ από τις 3 μετά το μεσημέρι Περιβόλια προς Άδελε, Αμνάτο, Σταυρωμένο, Αγγελιανά, Πέραμα.

Αύριο οι προπομποί θα επισκεφθούν από τις 12 το μεσημέρι Πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων προς Αρμένους, Κοξαρέ, Μυξόρρουμα, Σπήλι, Ακούμια .

Έναρξη με Γ. Βαρδή και Γ. Λιανό

Η επίσημη έναρξη του Καρναβαλιού θα γίνει το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, με τους διοργανωτές και τις ομάδες να προετοιμάζονται πυρετωδώς για την καλύτερη διοργάνωση του φετινού Καρναβαλιού.

Και επειδή η έναρξη του Καρναβαλιού θα πρέπει να είναι δυνατή, όσοι βρεθούν στην “επίσημη πρώτη” θα διασκεδάσουν με τον Γιάννη Βαρδή και το Γιώργο Λιανό.

lianos vardis web version

Τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Βαρδής με το Γιώργο Λιανό συνεργάζονται με κοινές εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και το μουσικό αποτέλεσμα είναι μαγικό.

Οι δύο καλλιτέχνες με ξεκάθαρη αγάπη προς το καλό ελληνικό τραγούδι παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα και θα σας χαρίσουν μια μοναδική μουσική παράσταση.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση