HomeΚΡΗΤΗΑπολογισμός από το ΕΚΗ της μεγάλης κινητοποίησης της Πέμπτης

Απολογισμός από το ΕΚΗ της μεγάλης κινητοποίησης της Πέμπτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε απολογισμό της χθεσινής κινητοποίησης στο Ηράκλειο, ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη συμμετοχή και τον παλμό των διαδηλωτών, προχωρά με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΕΚΗ.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

«Εργαζόμενοι στο ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, συνταξιούχοι, άνεργοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστημονικοί κλάδοι, νέοι και νέες και φυσικά αγρότες από όλη την περιφερειακή ενότητα της Ανατολικής Κρήτης, πραγματοποίησαν τη μεγαλύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία των τελευταίων ετών το πρωί της Πέμπτης, ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και στα μέτρα λιτότητας που επιβάλλονται από Κυβέρνηση και δανειστές  στον Ελληνικό λαό.

syllalhthrio ekh2

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου,  ακολούθησε πορεία στο κέντρο του Ηρακλείου όπου κατατέθηκε σχετικό ψήφισμα από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, παραγωγικούς και Επιστημονικούς  φορείς του Νομού στα γραφεία της Γερμανικής Πρεσβείας , στη συνέχεια της πορείας  οι διαδηλωτές ένωσαν τις δυνάμεις τους με τις δυνάμεις της αγροτιάς. Η Μεγαλειώδης πορεία κατέληξε στην Περιφέρεια Κρήτης όπου όλοι μαζί στη συνέχεια διαδήλωσαν μαζί με τους αγρότες στα μπλόκα της Εθνικής Οδού.

Ολόκληρη η κοινωνία του Ηρακλείου δηλώνει ότι ο αγώνας συνεχίζεται για να μην περάσουν τα καταστροφικά και αδιέξοδα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση, θα αγωνιζόμαστε μέχρι Κυβέρνηση και Δανειστές να κατανοήσουν ότι ο Ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλα βάρη στις πλάτες του. Η Απεργία της 4ης ΦΛΕΒΑΡΗ ήταν ένα μήνυμα, η θέση μας είναι αδιαπραγμάτευτη, όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση