HomeΚΡΗΤΗΜποτιλιάρισμα και ουρές στους δρόμους – Κρατούν το μπλόκο στο Γιόφυρο οι αγρότες και αποφασίζουν για τα υπόλοιπα

Μποτιλιάρισμα και ουρές στους δρόμους – Κρατούν το μπλόκο στο Γιόφυρο οι αγρότες και αποφασίζουν για τα υπόλοιπα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων από αυτοκίνητα κυριαρχούν αυτή την ώρα στο Ηράκλειο εξαιτίας του μπλόκου που έχουν στήσει οι αγρότες από χθες το μεσημέρι στο Γιόφυρο.

Οι αγρότες, όπως ήδη έχει αναφέρει το cretapost, πέρασαν τη νύχτα στα μπλόκα που είχαν στήσει σε Γιόφυρο, Καρτερό, Μεγάλα Χωράφια και Ατσιπόπουλο ωστόσο αυτή την ώρα το μόνο ενεργό μπλόκο είναι εκείνο στο Γιόφυρο.

Οι ουρές των αυτοκινήτων και το μποτιλιάρισμα που κυριαρχεί στην περιοχή του Άη Γιάννη του Χωστού (παρακαμπτήριοι δρόμοι του Γιόφυρου) είναι πρωτοφανές ενώ το συντονιστικό όργανο των αγροτών συνεδριάζει αυτή την ώρα για να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις του.

Ωστόσο η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό, στο ύψος του ΚΤΕΟ διεξάγεται κανονικά, αν και στο σημείο παραμένουν ακόμη κάποιοι αγρότες.

258752

Δείτε τις φωτογραφίες από το μπλόκο του Γιοφύρου και το μποτιλιάρισμα:

AGROTES GIOFYROS (1) AGROTES GIOFYROS (2) AGROTES GIOFYROS (3) AGROTES GIOFYROS (4) AGROTES GIOFYROS (5) AGROTES GIOFYROS (6) AGROTES GIOFYROS (7) AGROTES GIOFYROS (8) AGROTES GIOFYROS (9) AGROTES GIOFYROS (10) AGROTES GIOFYROS (11) AGROTES GIOFYROS (12)

Διαφήμιση
Διαφήμιση