HomeΚΡΗΤΗΜε καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη Κατσούλη

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη Κατσούλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται και σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου στη Νεάπολη η δίκη για τον θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη μετά από επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού την ώρα που διεξαγόταν το παιχνίδι ανάμεσα σε Ηρόδοτο και Εθνικό.

Το δικαστήριο είχε συνεδριάσει την περασμένη Τρίτη ωστόσο εντάσεις, μηνύσεις και συλλήψεις το ανάγκασαν να διακόψει την εκδίκαση της υπόθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, υπήρξαν μηνύσεις και συλλήψεις κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας όταν ξέσπασαν εντάσεις αρχικά ανάμεσα στην συνήγορο υπεράσπισης κι έναν φίλαθλο του Εθνικού.

Η συνήγορος υπεράσπισης κατέθεσε μήνυση κατά του φιλάθλου του Εθνικού για απειλή κατά της ζωής ενός από τους κατηγορούμενους αλλά και εξύβριση.

Την ίδια ώρα, ένας από τους μάρτυρες – ο οποίος κι έφερε το βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα που παρακολούθησε το δικαστήριο – κατέθεσε μήνυση εναντίον του αδερφού του Κώστα Κατσούλη για απειλή και εξύβριση.

Τόσο ο φίλαθλος του Εθνικού όσο και ο αδερφός του Κώστα Κατσούλη συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ενώ στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση