HomeΚΡΗΤΗΤους βρήκε το ξημέρωμα στα… μπλόκα – Αμετακίνητοι δηλώνουν οι αγρότες της Κρήτης

Τους βρήκε το ξημέρωμα στα… μπλόκα – Αμετακίνητοι δηλώνουν οι αγρότες της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα μπλόκα που έχουν στηθεί σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Κρήτης βρήκε το… ξημέρωμα τους αγρότες του τόπου.


Χθες οι αγρότες μετά το άκρως επιτυχημένο παγκρήτιο συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο – έπειτα από πορεία στο κέντρο της πόλης – πήραν τα τρακτέρ και τα αγροτικά τους και κατευθύνθηκαν στο Γιόφυρο όπου έκλεισαν τον δρόμο με… πύρινα οδοφράγματα

Αρκετοί κατευθύνθηκαν στον Καρτερό όπου έκλεισαν πάνω στον ΒΟΑΚ τον δρόμο.

AGROTES GIOFYRO (3) AGROTES GIOFYRO (2)

Η κηδεία του «ασφαλιστικού» και το στεφάνι του… Τσίπρα

Την κηδεία του… ασφαλιστικού νομοσχεδίου πραγματοποίησαν χθες οι αγρότες της Κρήτης στο μπλόκο στο Γιόφυρο.

Οι αγρότες είχαν τα πάντα μαζί τους για μία «αξιοπρεπή κηδεία» όπως οι ίδιοι ανάφεραν: Είχαν νεκροφόρα, φέρετρο αλλά και… στεφάνι στο οποίο αναγγράφεται «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ αείμνηστέ μας Τσίπρα»!


Μάλιστα δεν δίστασαν να κάνουν περιφορά του… νεκρού «ασφαλιστικού» στο Γιόφυρο γύρω από την φωτιά που είχαν βάλει στη μέση του δρόμου καίγοντας λάστιχα.

STEFANI TSIPRA KHDEIA (5) STEFANI TSIPRAS STEFANI TSIPRA KHDEIA (1)

Τα μπλόκα σήμερα στην Κρήτη

Αποφασισμένοι να παραμείνουν στις θέσεις τους εμφανίζονται οι αγρότες του Ηρακλείου, οι οποίοι βρίσκονται ακόμα στο Γιόφυρο έτοιμοι να κρατήσουν το συγκεκριμένο μπλόκο όσο περισσότερο μπορούν.

Την ίδια ώρα ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες ο ΒΟΑΚ στο ύψος του Καρτερού είχε ανοίξει οι αγρότες αρχίζουν να συγκεντρώνονται στο σημείο με σκοπό τον αποκλεισμό του.

258727 258725

Χανιά

Στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια παραμένουν οι αγρότες των Χανίων, οι οποίοι όπως έχει αποφασιστεί θα διακόψουν την κυκλοφορία στις 12 το μεσημέρι και στις 5 το απόγευμα για δέκα λεπτά.

Ρέθυμνο

Στον κόμβο του Ατσιπόπουλου παραμένουν και οι αγρότες του Ρεθύμνου που σήμερα θα αποφασίσουν για το πώς θα κινηθούν τις επόμενες ημέρες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση