HomeΚΡΗΤΗ«Πύρινα» οδοφράγματα έστησαν οι αγρότες – Έκλεισαν επ’ αόριστον το Γιόφυρο

«Πύρινα» οδοφράγματα έστησαν οι αγρότες – Έκλεισαν επ’ αόριστον το Γιόφυρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με… πύρινα οδοφράγματα έστησαν σήμερα το μπλόκο τους οι αγρότες μετά το μεγάλο παγκρήτιο παναγροτικό συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Περιφέρειας Κρήτης.

Από το πρωί χιλιάδες τρακτέρ έφυγαν απ’ όλα τα σημεία του νησιού κι έδωσαν ραντεβού στο Ηράκλειο όπου πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης και κατευθύνθηκαν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι οι αγρότες ανέβηκαν στα τρακτέρ και τα αγροτικά τους και κατευθύνθηκαν προς το Γιόφυρο όπου – όπως είχε αποφασιστεί από τα συνδικαλιστικά τους όργανα – έκλεισαν τον δρόμο.

Κανέναν δεν μπαίνει και δεν βγαίνει από την συγκεκριμένη κεντρική αρτηρία στο Ηράκλειο ενώ έχει ήδη αποφασιστεί ότι οι αγρότες θα μείνουν εκεί επ’ αόριστον.

Το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, αναμένεται να ανοίγουν ανά κάποια ώρα τον δρόμο για να περνάνε οι πολίτες.

Οι αγρότες μόλις έφτασαν στο Γιόφυρο έστησαν και… πύρινα οδοφράγματα μαζεύοντας λάστιχα και βάζοντάς τους φωτιά στη μέση του δρόμου.

Δείτε φωτογραφίες:

AGROTES FOTIA GIOFYROS (1) AGROTES FOTIA GIOFYROS (7) AGROTES FOTIA GIOFYROS (6) AGROTES FOTIA GIOFYROS (5) AGROTES FOTIA GIOFYROS (4)

258669 258673 AGROTES GIOFYROS3 AGROTES GIOFYROS2 AGROTES GIOFYROS1 AGROTES GIOFYROS

Διαφήμιση
Διαφήμιση