HomeΚΡΗΤΗΈκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Νέο κύμα κακοκαιρίας σε όλη την χώρα

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Νέο κύμα κακοκαιρίας σε όλη την χώρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από το βράδυ της Πέμπτης με σταδιακή επιδείνωση από απόψε το βράδυ με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους και χιόνια κυρίως στα ορεινά

Την Πέμπτη (04-02-2016)

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν από το βράδυ στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Πελοπόννησο, την Κεντρική Στερεά και πιθανόν τη νύχτα στην ανατολική στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και τα νησιά του Βορείου και ανατολικού αιγαίου. Οι νοτιάδες στο κεντρικό και βόρειο αιγαίο θα φτάσουν πρόσκαιρα τα 8 Μποφόρ.

Την Παρασκευή (05-02-2016)

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και μέχρι το απόγευμα πιθανόν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά – ημιορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, στα ορεινά – ημιορεινά της Θεσσαλίας, της Ανατολικής Στερεάς

και της Εύβοιας.

Από το απόγευμα στα ορεινά των Κυκλάδων και της Κρήτης.

Η χιονόπτωση αναμένεται να εξασθενήσει εξασθενήσει σταδιακά από το βόρεια τις βραδινές ώρες.  Βοριάδες θα φθάνουν τα 7 με 8 και στο Αιγαίο τοπικά τα 9 Μποφόρ. Ακόμη η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση κυρίως στα κεντρικά και τα Βόρεια.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση