HomeΣΠΟΡΚαλύτερος προπονητής ο Γιάννης Πετράκης

Καλύτερος προπονητής ο Γιάννης Πετράκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σφήνα μπήκε ο ΠΑΣ Γιάννινα στους δύο αιωνίους… Η ομάδα των Ιωαννίνων έκανε έντονα αισθητή την παρουσία της στα βραβεία του ΠΣΑΠ, κλέβοντας την παράσταση.

Ο Γιάννης Πετράκης αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής και εμφανίστηκε συγκινημένος στις δηλώσεις του ενώ ο Μάρκος Βελλίδης αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας και ο Χάρης Χαρίσης καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά…

Καλύτερος προπονητής ο Γιάννης Πετράκης (ΠΑΣ Γιάννινα). «Είμαι χαρούμενος για τη βράβευση μου. Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν ώστε να βρεθώ σε αυτή τη θέση», τόνισε και συνέχισε:

«Θεωρώ ότι είναι σημαντικό όλοι μας να ξέρουμε αυτή τη σειρά. Τον πρόεδρο της ομάδας που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτή τη σπουδαία ομάδα, να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που δεν φαίνονται αλλά χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε δουλειά και όλους τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν ώστε να φτάσει η ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που είναι πρωταγωνιστές και εμείς όλοι μας έχουμε υποχρέωση κάθε μέρα να τους κάνουμε καλύτερους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία υπηρετούμε πραγματικά το ποδόσφαιρο», κατέληξε.

Υποψήφιοι ήταν οι: Γιάννης Αναστασίου (Παναθηναϊκός), Ραζβάν Λουτσέσκου (Skoda Ξάνθη).

 

Πρώτος σκόρερ ο Χερόνιμο Μπαράλες ο οποίος συνολικά σκόραρε 17 γκολ με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης πέρσι.

 

Καλύτερος τερματοφύλακας ο Μάρκος Βελλίδης ο οποίος πρόσφατα πήρε μεταγραφή από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον ΠΑΟΚ.

 

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής ο Χάρης Χαρίσης για τις εμφανίσεις του πέρσι με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Υποψήφιοι μαζί του ήταν οι: Κυριάκος Κιβρακίδης (Ατρόμητος), Φάνης Τζανδάρης (ΠΑΟΚ).

Ο Τσόρι Ντομίνγκες ήταν ο καλύτερος ξένος παίκτης της περσινής σεζόν. Μαζί με τον αργεντινό άσο του Ολυμπιακού ήταν υποψήφιοι οι Χερόνιμο Μπαράλες (Αστέρας), Μάρκους Μπεργκ (Παναθηναϊκός).

 

Καλύτερος Έλληνας ο Νίκος Καλτσάς για τις εμφανίσεις του με τη Βέροια. Απόστολος Γιάννου (Πανιώνιος) και Νίκος Καρέλης ήταν οι άλλοι υποψήφιοι.

 

Καλύτερη 11άδα:

Τερματοφύλακας: Μάρκος Βελλίδης

Αμυντικοί: Ομάρ Ελαμπντελαουΐ, Αρτούρ Μαζουακού, Στάθης Ταυλαρίδης, Δημήτρης Σιόβας

Μέσοι: Κάρλος Ζέκα, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, Νίκο Μαρτίνες, Κλέιτον Σίλβα

Επιθετικοί: Νίκος Καρέλης, Χερόνιμο Μπαράλες

 

Καλύτερος διαιτητής ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος. Οι υποψήφιοι είναι οι: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών), Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)

 

Οι καλύτεροι στη Football League

Οι δύο ομάδες που βρίσκονται αυτή την αγωνιστική σεζόν στα… σαλόνια της Σούπερ Λίγκας ήταν αυτές που σάρωσαν στα βραβεία του ΠΣΑΠ για τους καλύτερους της Football League…

 

1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

 

Καλύτερος προπονητής αναδείχθηκε ο Τραϊανός Δέλλας (ΑΕΚ). «Για μένα είναι βαρύ αυτό το βραβείο γιατί μου το δίνουν άνθρωποι που έχουν τις ίδιες αγωνίες με εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που κάθονταν δίπλα μου, τους ποδοσφαιριστές και να το μοιραστώ με όλους τους προπονητές αυτών των κατηγοριών. Τέλος θέλω να το ευχαριστήσω στις δύο κόρες μου και στην οικογένεια μου», τόνισε ο πρώην τεχνικός της Ένωσης.

«Περίμενα να είναι ακόμη πιο άσπρα τα μαλλιά του…», τόνισε με χιούμορ ο Άγγελος Αναστασιάδης για τον Τραϊανό Δέλλα και συνέχισε: «Αυτό σημαίνει ότι δεν πέρασε ακόμα μεγάλες μπόρες. Θέλω να του ευχηθώ χρόνια πολλά γιατί μας έδωσε μεγάλες χαρές ως ποδοσφαιριστής και να μας χαρίσει ανάλογες ως προπονητής».

Οι άλλοι υποψήφιοι: Βοσνιάδης Αλέξανδρος (Απόλλων Σμύρνης), Σπανός Δημήτριος (Παναχαϊκή)

 

Πρώτος σκόρερ ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος «κέρδισε» τα βλέμματα όλων με τη στιλιστική επιλογή του, ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του αλλά και τον πρώην προπονητή του.

«Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τραϊανό Δέλλα για τη βοήθεια του και θέλω να πιστεύω ότι είναι η αρχή για να πετυχαίνω πράγματα μέσα από την ομάδα», υποστήριξε. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν αυτός ο οποίος μίλησε για τον νεαρό επιθετικό της Ένωσης.

«Ο Χρήστος είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους και νομίζω ότι επάξια παίρνει αυτό το βραβείο. Εύχομαι να τα καταφέρει και στη Super League», ανέφερε.

Ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ πήρε και άλλο ένα βραβείο. Αυτό του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή του 1ου ομίλου. «Για αυτό το βραβείο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέρφους μου. Στη ζωή μου υπάρχουν άνθρωποι που έχουν παίξει μεγάλο ρόλο. Είναι χαρά μου που βρίσκονται σε αυτή την αίθουσα και βλέπουν αυτά που έχω κάνει», υποστήριξε κατά την παραλαβή του δεύτερου βραβείου του.

 

Καλύτερος τερματοφύλακας ο Βαγγέλης Πίτκας (Απόλλωνα Σμύρνης) ο οποίος «νίκησε» τους Χρήστο Αθανασόπουλο (Λάρισα) και Γιάννη Ανέστη (ΑΕΚ).

 

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε ο Άνταμ Τζανετόπουλος. Άλλοι υποψήφιοι ήταν οι Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος (Απόλλων Σμύρνης) και Γιώργος Μπουντόπουλος Μπουντόπουλος (Πανηλειακός και Παναχαϊκή).

Τέλος, το βραβείο του καλύτερου ξένου ποδοσφαιριστή πήγε και αυτό σε χέρια ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ του Γιάκομπ Γιόχανσον.

 

2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Το βραβείο του καλύτερου προπονητή κατέληξε στα χέρια του Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος οδήγησε τον Ηρακλή στην πρώτη κατηγορία έχοντας υποστεί μόνο μια ήττα. Οι άλλοι υποψήφιοι ήταν οι: Ντάνι Ακίνο (Ζάκυνθος), Δημήτρης Ελευθερόπουλος (Ολυμπιακός Βόλου)

Στα… δύο το βραβείο του πρώτου σκόρερ. Το «μοιράστηκαν» οι Δημήτρης Διαμαντόπουλος (Ολυμπιακός Βόλου) και ο Γιάννης Λουκίνας (Ηρακλής) που πέτυχαν από δέκα γκολ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠ. Είναι μεγάλη τιμή αυτό το βραβείο. Θέλω να ευχαριστήσω την περσινή μου ομάδα και όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την εξαιρετική χρονιά που είχα πέρυσι», τόνισε ο άσος της ομάδας του Βόλου, ενώ από την πλευρά του ο αθλητής του «γηραιού» ανέφερε:

«Είναι τεράστια τιμή για κάθε αθλητή να πάρει αυτό το βραβείο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την βοήθεια τους και να αφιερώσω το βραβείο στην οικογένεια μου».

 

Καλύτερος τερματοφύλακας αναδείχθηκε ο Εμμανουήλ Αποστολίδης (Λάρισα). «Είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που για δεύτερη χρονιά με τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και τους προπονητές τερματοφυλάκων της Λάρισας», υποστήριξε. Οι άλλοι υποψήφιοι ήταν οι Γεννάδιος Ξενοδόχοφ (Ζάκυνθος), Χουάντερσον Σίλβα (Ηρακλής)

 

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής ο Κοσμάς Τσιλιανίδης (Ηρακλή). «Είναι τιμή μου που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παίρνω αυτό το βραβείο. Ελπίζω να βρεθώ ξανά την επόμενη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ηρακλή και τους συμπαίκτες μου και να το αφιερώσω στην οικογένεια μου», ανέφερε. Άλλοι υποψήφιοι οι: Δημήτρης Γιαννούλης (Πιερικός) και Δημήτρης Μαυριάς (Αναγέννηση Καρδίτσας).

 

Καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής: Ρομάνο Ντιέγκο (Ηρακλής), ο οποίος «νίκησε» τους: Μαρσέλο Πέντα (Αιγινιακός), Άντονι Φατιόν (Λαμία). «Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου στον Ηρακλή. Το βραβείο είναι αφιερωμένο στην οικογένεια μου που παλεύει μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε μακριά από το σπίτι», τόνισε ο άσος του «γηραιού».

 

Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής ο Νίκος Πουρτουλίδης (Ηρακλής). «Θέλω να συγχαρώ τον ΠΣΑΠ για την εκδήλωση. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου που επέλεξαν εμένα. Οφείλω να πω όμως ότι στην περσινή πορεία της ομάδας έπαιξαν ρόλο όλοι όσοι ήταν μέλη της και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους», ανέφερε ο νικητής. Οι άλλοι υποψήφιοι: Ανδρέας Βασιλόγιαννης (Λαμία), Δημήτρης Διαμαντόπουλος (Ολυμπιακός Βόλου).

Διαφήμιση
Διαφήμιση