HomeΚΡΗΤΗΗ Εταιρεία Κρητικών Ιστορικών Μελετών στηρίζει τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου

Η Εταιρεία Κρητικών Ιστορικών Μελετών στηρίζει τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ακόμα σημαντική δωρεά από την Εταιρεία Κρητικών Ιστορικών Μελετών έρχεται να εμπλουτίσει τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για περίπου εβδομήντα τίτλοι βιβλίων που παραχωρήθηκαν στη Βιβλιοθήκη, μαζί με σημαντικό αριθμό παλαιών και νέων τευχών του περιοδικού «Κρητικά Χρονικά», καθώς επίσης και τα πολύτομα Πρακτικά των Η’ και Θ’ Κρητολογικών Συνεδρίων των ετών 1996 και 2001.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε : «Η δωρεά της Εταιρείας Κρητικών Ιστορικών Μελετών, ενισχύει σημαντικά το αρχείο της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης. Πρόκειται για εξαιρετικό υλικό, που θα καλύψει ανάγκες των αναγνωστών της Βιβλιοθήκης και θα αποτελέσει ένα ακόμα κίνητρο επίσκεψης για μικρούς και μεγάλους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της Εταιρείας Κρητικών Ιστορικών Μελετών κ. Αλέξη Καλοκαιρινό καθώς και όλους τους συνεργάτες του, τόσο στην Ε.Κ.Ι.Μ. όσο και στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης για την πολύτιμη συνεργασία τους, συνεργασία που είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για το κοινό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση