HomeΣΠΟΡΟΦΗ ΠΑΟ Κρουσώνα 2-1

ΟΦΗ ΠΑΟ Κρουσώνα 2-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο φιλικό που έγινε σήμερα το πρωί στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟ Κρουσώνα, στο ντεμπούτο του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο.

Ο ΟΦΗ του Νίκου Νιόπλια παρουσιάστηκε με νέο προφίλ και με τους Γουόρντεν, Χαντί και Καλέ στην 11άδα του α’ ημιχρόνου, όπου ουσιαστικά ήταν κάτι σαν πρόβα αγώνα πρωταθλήματος, παίζοντας οι βασικοί παίκτες. Στο β’ ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές και αγωνίστηκαν και οι Πίτσος, Μπουρσέλης, Φουκαράκης, Τουγλής. Ο Νάστος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού ο Περογαμβράκης.

Στο 5’ μετά από λάθος στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ, ο Γουόρντεν με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Ο ΟΦΗ στη συνέχεια είχε και άλλες σημαντικές ευκαιρίες για γκολ  κυρίως με τον Καλέ, ο οποίος και ξεχώρισε ιδιαίτερα όσο αγωνίστηκε, όσο και με τους Γουόρντεν και Κιάσσο.

Πειθαρχημένη παρουσία είχε στο ματς και ο ΠΑΟΚ, βγάζοντας τα πρώτα δείγματα γραφής με τον Μηνά Πίτσο στον πάγκο. Στο α’ μέρος είχε μια εξαιρετική φάση με τον Ζανελάρη, στο β’ μέρος απείλησε με τον Πήλιο και τελικά ισοφάρισε στο 75’ με τον Παπουτσιδάκη, ο οποίος αγωνιζόταν στην Κ19 του Εργοτέλη και θα φορέσει πλέον τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην Γ’ Εθνική.

Λίγα λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα με 2-1, όταν μετά από σέντρα-σουτ του Σαχινίδη κι ενώ η μπάλα πήγαινε γκολ, την έσπρωξε στα δίχτυα ο Κοιλιάρας.

Ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε στην βασική 11άδα τους: Κασμερίδη, Μπολάκη, Φαζό, Κώτσιο, Κιάσσο, Καλέ, Χαντί, Φραγκουλάκη, Γουόρντεν, Πόποβιτς, Πατηνιώτης. Αγωνίστηκαν στη συνέχεια οι Δασκαλάκης, Βλάχος, Γιαννόπουλος (μοιράστηκε ο χρόνος στους τερματοφύλακες), Κουσίδης, Τουγλής, Ραπτάκης, Πίτσος, Φουκαράκης, Μπουρσέλης, Κοιλιάρας, Σαχινίδης, Σακλαμάκης, Μαρτσάκης.

Η 11άδα του ΠΑΟ Κρουσώνα ήταν: Κουρουπάκης, Μποχώνης, Γιαννακάκης, Χελά, Κανδυλάκης, Χύζι, Σκούφος, Μπάμπης, Πήλιος, Ανωγειανάκης, Ζανελάρης. Χρησιμοποιήθηκαν από το Μηνά Πίτσο στο β’ μέρος οι: Χρήστου, Λογοθέτης, Παπουτσιδάκης, Μανουσάκης, Νηστικάκης, Μάστορας, Κοκολογιάννης, Ρομπάκης, Κουράκης, Κρίσπο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση