HomeΥΓΕΙΑΤην Δευτέρα πιθανότατα τα πορίσματα για την μικρή Μελίνα

Την Δευτέρα πιθανότατα τα πορίσματα για την μικρή Μελίνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δυο 24ωρα πριν από την κοινοποίηση των αποτελεσμάτων των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένονται τη Δευτέρα, η οικογένεια της Μελίνας Παρασκάκη εξετάζει κάθε ενδεχόμενο για τη συνέχιση της προσπάθειας αποκάλυψης κάθε πτυχής στην υπόθεση θανάτου του άτυχου κοριτσιού.

Η αποκάλυψη από την πρόεδρο του Κεντρικού Πειθαρχικού Συμβουλίου, ότι ο φάκελος που κλήθηκαν χθες να εξετάσουν  αναφερόταν μόνο στη διαπίστωση της κλοπής των ναρκωτικών φαρμάκων από το ΠΑΓΝΗ, στην οποία εμπλέκεται η αναισθησιολόγος που συμμετείχε στη μοιραία επέμβαση, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Η αναισθησιολόγος και εξαδέλφη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας έχει ομολογήσει την πράξη της καταθέτοντας στο πλαίσιο της ΕΔΕ, όμως ούτε το όνομα της αναφέρεται, ούτε γίνεται αναφορά στην κατηγορία με την οποία έχει παραπεμφθεί στο κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο, με συνέπεια τα μέλη του να αποπέμψουν το φάκελο.

Η διοίκηση ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου εμφανίζεται να απαντά πως για την υπόθεση έχουν διενεργηθεί δυο εσωτερικές έρευνες.  Η πρώτη χωρίς αναφορά στο εμπλεκόμενο πρόσωπο, ενώ η δεύτερη περιέχει και την κατάθεση – ομολογία της αναισθησιολόγου. Δηλώνει μάλιστα άγνοια για το αν στο Υπουργείο Υγείας έφτασε μόνο ο πρώτος φάκελος, γι αυτό και κρίθηκε ελλιπής.

Από την πλευρά της η Αναπληρώτρια Διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης παραδέχεται πως και ο δεύτερος φάκελος, αν έφτασε ποτέ στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο, δεν παραπέμπει την αναισθησιολόγο με συγκεκριμένη κατηγορία. Κάτι που αν και επισημάνθηκε στη διοίκηση του νοσοκομείου, ως παράδοξο, φαίνεται να αγνοήθηκε.

Οι σκιές που έχουν προκαλέσει οι συνεχείς παλινωδίες στη διερεύνηση των δυο υποθέσεων, είναι πολλές και η οικογένεια του άτυχου κοριτσιού δεν μπορεί να τις προσπεράσει όπως εξήγησε χθες ο Μανόλης Παρασκάκης, ζητώντας την παρέμβαση του ίδιου του Πρωθυπουργού, ενώ άφησε να εννοηθεί πως εξετάζει κάθε ενδεχόμενο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση