HomeΚΡΗΤΗΚαθημερινοί οι αποκλεισμοί της εθνικής οδού από τους αγρότες – Παραμένουν στα μπλόκα

Καθημερινοί οι αποκλεισμοί της εθνικής οδού από τους αγρότες – Παραμένουν στα μπλόκα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποφασισμένοι να παραμείνουν στα μπλόκα που έχουν στηθεί σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου της Κρήτης δηλώνουν οι αγρότες που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση και τις αλλαγές στη φορολογία του κλάδου.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης συμμετέχουν στα μπλόκα που έχουν στηθεί από τις αρχές της εβδομάδας, στα Μεγάλα Χωράφια στα Χανιά, στον κόμβο Ατσιπόπουλου στο Ρέθυμνο, στον κόμβο των Πραιτωρίων στο Ηράκλειο και στην είσοδο του Οροπεδίου Λασιθίου.

Σήμερα προστέθηκε κι άλλο ένα μπλόκο στην περιοχή της Μεσαράς στο Ηράκλειο, ανεβάζοντας έτσι τους αποκλεισμούς σε επίπεδο Κρήτης σε πέντε.

Οι αγρότες στα Μεγάλα Χωράφια και το Ατσιπόπουλου προχώρησαν σε κλείσιμο της εθνικής οδού, ενώ συμμετέχοντες στις αγροτικές κινητοποιήσεις του Ρεθύμνου, επανέλαβαν τον αποκλεισμό και στις 7 το απόγευμα, με αποτέλεσμα να υπάρξει επιβάρυνση της κυκλοφορίας, καθώς τα οχήματα εκτρέπονται μέσα από την πόλη του Ρεθύμνου.

Ανάλογες θα είναι και οι αυριανές κινητοποιήσεις στον ίδιο κόμβο, όπου θα υπάρξει αποκλεισμός στις 12 το μεσημέρι αλλά και το απόγευμα.

Σε γενική τους συνέλευση, οι αγρότες του Ρεθύμνου αποφάσισαν να προχωρούν καθημερινά σε αποκλεισμούς μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου οπότε και θα συμμετάσχουν στις απεργιακές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο πλαίσιο της πανελλαδικής, πανεργατικής κινητοποίησης ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση