HomeLife & StyleΣάλος από δημοσίευμα που δίνει τρεις μήνες ζωής στον Μάικλ Ντάγκλας

Σάλος από δημοσίευμα που δίνει τρεις μήνες ζωής στον Μάικλ Ντάγκλας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει το περιοδικό Νational Enquirer, το οποίο παρουσιάζει στο εξώφυλλό του μια σοκαριστική είδηση για τον Μάικλ Ντάγκλας, ο οποίος πάσχει από καρκίνο του οισοφάγου.

Το περιοδικό γράφει ότι ο Ντάγκλας είναι πολύ άρρωστος, ο καρκίνος επέστρεψε και έχει μόλις 3 μήνες ζωής. Προσθέτει μάλιστα ότι εθεάθη στο νοσοκομείο Memorial Sloan Kettering υπό κατάρρευση.

«Ο Mάικλ εδώ και πέντε χρόνια είναι καθαρός», δήλωσε ο εκπρόσωπός του Allen Burry  και διαβεβαίωσε ότι ο βετεράνος του Χόλιγουντ είναι υγιής και απλά επισκέφθηκε κέντρο στη Νέα Υόρκη για προγραμματισμένο τσεκ απ.

Ο ίδιος ο Μάικλ Ντάγκλας έχει διευκρινήσει στο παρελθόν ότι ο καρκίνος που εμφάνισε στον φάρυγγα του δεν ήταν ούτε από τα πολλά τσιγάρα, ούτε από το αλκοόλ, αλλά από την τάση που είχε να κάνει συνέχεια στοματικό έρωτα στις γυναίκες.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όχι δεν τα θεωρώ υπεύθυνα (τα τσιγάρα και το αλκοολ). Χωρίς να θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, ο συγκεκριμένος αυτός καρκίνος προκαλείται από ένα όγκο (HPV) για τον οποίο ευθύνεται η αιδοιολειξία».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, είχε διαγνωστεί με καρκίνο το 2010, και οι γιατροί θεωρούσαν πιθανή τη μοιραία εξέλιξη της υγείας του.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση