HomeLife & StyleH Beyonce υποδύεται μια Ινδή σταρ και προκαλεί αντιδράσεις

H Beyonce υποδύεται μια Ινδή σταρ και προκαλεί αντιδράσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εντυπωσιακή όπως πάντα, η  Beyonce ξεχωρίζει στο νέο βίντεο κλιπ  του βρετανικού συγκροτήματος Coldplay. Όμως η σταρ, αυτή τη φορά προκάλεσε αντιδράσεις με την εμφάνιση της.

Το βίντεο για το τραγούδι «Hymn for the Weekend», το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή, δείχνει τον frontman του συγκροτήματος, Chris Martin, να τραγουδά σε δρόμους του Mumbai. Η εμφάνιση λίγο μετά της Beyonce είναι πραγματικά μαγευτική. Η τραγουδίστρια, υποδύεται μια σταρ του Bollywood, φοράει sari, έχει τα χέρια της ζωγραφισμένα με χένα και φοράει ινδικά παραδοσιακά κοσμήματα.

Με σκηνοθέτη τον Ben Mor, η Beyonce φάινεται εκθαμβωτική. Όμως αυτή η εμφάνιση ξεσήκωσε αντιδράσεις στο Twitter. Αρκετοί σχολίασαν πως προσβάλει την ινδική παράδοση και κουλτούρα.

«Το βίντεο των Coldplay είναι πολύ καλό. Καλλιτεχνικό και καθηλωτικό. Αλλά το ινδικό στυλ της Beyonce δεν είναι OKAY», έγραψε μια χρήστης του Twitter.

Δεν μου αρέσει που η Beyonce υποδύεται μια Ινδή ηθοποιό, είναι σαν να παίζουν λευκοί ηθοποιοί μαύρους ή Ασιάτες χαρακτήρες»

Ενώ μια άλλη χρήστης «ανέβασε» στο Twitter τη φωτογραφία μιας αυθεντικής σταρ του Bollywood.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση