HomeΣΠΟΡΡούβας ΟΦΗ 1-0

Ρούβας ΟΦΗ 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η μεγαλύτερη φετινή έκπληξη και μια από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του Κυπέλλου ΕΠΣΗ σημειώθηκε σήμερα στην Γέργερη, με τον Ρούβα να αφήνει εκτός διοργάνωσης τον ΟΦΗ!

Η πρόκριση της ομάδας του Αντ. Αποστολάκη κρίθηκε με το γκολ που είχε μπει στο 6΄από τον Ξημεράκη στο πρώτο κομμάτι του αγώνα που είχε γίνει πριν από μια εβδομάδα και είχε διακοπεί λόγω ομίχλης.

Ο Ρούβας θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του θεσμού τον ΠΟΑ σε διπλούς αγώνες, ενώ το άλλο ζευγάρι όπως είναι ήδη γνωστό είναι ο Ηρόδοτος με την Δόξα Γαλιάς.

Η εικόνα του αγώνα

Το  ματς είχε πολύ καλό ρυθμό στο ξεκίνημα του αγώνα με τον ΟΦΗ να χάνει καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει στο 14΄με τον Κοιλιάρα, στο 24΄και στο 25΄σε σουτ των Φραγκουλάκη και Πόποβιτς.

Ο Ρούβας από την πλευρά του ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές στο 23΄έφτασε μια ανάσα από το 2-0 όταν ο Φαζός έκανε τραγικό λάθος στην άμυνα του ΟΦΗ , το οποίο το εκμεταλλεύτηκε ο Καστελλιανάκης που έκανε το σουτ από καλή θέση αλλά ο Δασκαλάκης με σωτήρια επέμβαση απεσώβησε το γκολ.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ανήκε στον ΟΦΗ όταν στο 41΄ο Κουσίδης μόνος του στο δεύτερο δοκάρι μετά το κόρνερ του Κιάσσου δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε με τον ΟΦΗ όμως να χάνει πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 59΄σε κεφαλιά του Σαχινίδη μετά από σέντρα του Κοιλιάρα από τα αριστερά με τον τερματοφύλακα Χωματά να αποκρούει σωτήρια τη μπάλα, ενώ απείλησε εκ νέου στο 68΄με το γυριστό σουτ του Κουσίδη πάνω στην κίνηση να μπλοκάρει ο Χωματάς.

Ο Ρούβας από την μεριά του απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος στο 70΄με το φάουλ του Μυλωνά το οποίο μπλόκαρε δύσκολα στη δεξιά του γωνία, ενώ έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-0 στο 76΄όταν το φάουλ του Καστελλιανάκη κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Δασκαλάκη.

Ο ΟΦΗ πίεσε για να ισοφαρίσει μέχρι το τέλος του αγώνα και στο 83΄έχασε πολύ καλή ευκαιρία με το γυριστό σουτ του Σαχινίδη από καλή θέση να φεύγει άουτ, ενώ στο 88΄χάθηκε ακόμη μια κλασική ευκαιρία με τον Σακλαμάκη από το ύψος του πέναλτι να κάνει αδύναμο σουτ με τον Χωματά να μπλοκάρει τη μπάλα.

Αυτή ήταν η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι για τον ΟΦΗ που γνώρισε μια ντροπιαστική ήττα από τον Ρούβα που με την σειρά του όμως πραγματοποιώντας μια παλικαρίσια εμφάνιση πήρε μια σπουδαία πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΟΑ σε διπλούς αγώνες.

Ρούβας: Xωματάς, Συντιχάκης, Ξημεράκης, Κεφαλούκος, Αντωνάκης, Μερτίρι, Ντούμος, Αμπντουραχμάνι (90′ Ερέκι), Μυλωνάς, Καστελιανάκης. Οικονομόπουλος (71′ Μαρκάκης)

ΟΦΗ:Δασκαλάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Ραπτάκης, Κιάσσος, Κουσίδης (84′ Σακλαμάκης), Φραγκουλάκης, Σαχινίδης, Πόποβιτς (46′ Περογαμβράκης), Μαρτσάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση