HomeΣΠΟΡΟριστικά στον ΟΦΗ και ο Άγγελος Χαντί

Οριστικά στον ΟΦΗ και ο Άγγελος Χαντί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε προφορική συμφωνία με τον Άγγελο Χαντί ήρθε η διοίκηση του ΟΦΗ, που κλείνει μια ακόμη σημαντική μεταγραφική υπόθεση, στην προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας.

Ο 27χρονος αριστεροόδαρος μεσοεπιθετικός βρέθηκε στο Ηράκλειο και είχε διαδοχικές συναντήσεις την Δευτέρα το βράδυ με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη και την Τρίτη με τον Γενικό Αρχηγό Γιάννη Τσακαλάκη και τον Δημήτρη Αποστολάκη. Ο Χαντί επέστρεψε στην συνέχεια στην Θεσσαλονίκη, απο όπου την Τρίτη το βράδυ απάντησε στους ανθρώπους του ΟΦΗ ότι αποδέχεται την πρόταση που του έγινε και θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ.

Ο Χαντί θα μείνει στην Θεσσαλονίκη για να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις και τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, για να επικυρώσει και τυπικά την μεταγραφή του στον ΟΦΗ, αλλά και να ξεκινήσει προπονήσεις με την κρητική ομάδα. Για την απόκτηση του Χαντί, υπήρχε θετική εισήγηση απο τον προπονητή του ΟΦΗ Νίκο Νιόπλια, γεγονός που επιτάχυνε τις διαδικάσίες απόκτησης του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση