HomeΚΡΗΤΗΜπλόκα και καταλήψεις από τους αγρότες της Κρήτης – Τι θα κάνουν σήμερα

Μπλόκα και καταλήψεις από τους αγρότες της Κρήτης – Τι θα κάνουν σήμερα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκονται οι σχέσεις ανάμεσα σε κυβέρνηση και αγρότες μετά και την χθεσινή συζήτηση που έγινε μέσα στην Βουλή για το ασφαλιστικό.

Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους ενώ χθες δήλωναν ότι ο μόνος τρόπος για να γίνει διάλογος με την κυβέρνηση είναι να αποσυρθεί το ασφαλιστικό.

Κλείνουν και πάλι τον ΟΓΑ με το βλέμμα στο… παγκρήτιο συλλαλητήριο

Για μία ακόμα ημέρα οι αγρότες του Ηρακλείου θα πάρουν τα τρακτέρ τους και θα μεταβούν στον ΟΓΑ όπου και θα κάνουν κατάληψη.

Οι εκπρόσωποι των αγροτικών φορέων ζητούν μεγαλύτερη προσέλευση αγροτών στον ΟΓΑ ενώ την ίδια ώρα ζεσταίνουν τα.. τρακτέρ τους για το μεγάλο παγκρήτιο συλλαλητήριο που αναμένεται να πραγματοποιήσουν στις 4 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο με μηχανοκίνητη πορεία προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Συλλαλητήριο και μπλόκα στα Χανιά

Ραντεβού στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς Χανίων έχουν δώσει οι αγρότες του νομού προκειμένου να πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό και την υπερφορολόγηση.

Παράλληλα, θα στηθεί και μπλόκο – πιθανότατα – στην διασταύρωση της εθνικής οδού Χανίων – Ρεθύμνου στο ύψος των Μεγάλων Χωραφιών.

Κλείνουν τον ΒΟΑΚ στο Ρέθυμνο

Ένα ακόμα μπλόκο αναμένεται να έχει το οδικό δίκτυο της Κρήτης από τους αγρότες του νομού Ρεθύμνου.

Πιο συγκεκριμένα, οι αγρότες έχουν δώσει ραντεβού στον κόμβο του ΒΟΑΚ στο Ατσιπόπουλου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση