HomeΚΡΗΤΗ'Εκλεισαν την είσοδο του Οροπεδίου οι αγρότες του Λασιθίου

'Εκλεισαν την είσοδο του Οροπεδίου οι αγρότες του Λασιθίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

‘Εκλεισαν την είσοδο στο Οροπέδιο Λασιθίου με τα τρακτέρ τους οι αγρότες της περιοχής, όπως αποφάσισαν χθες κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΑΣΝΗ.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, καθώς η χιονόπτωση συνεχίζεται και σήμερα στο Οροπέδιο, οι αγρότες κατευθύνθηκαν προς την είσοδο του Οροπεδίου, προκειμένου να την κλείσουν, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό και τη φορολόγηση που προωθεί η κυβέρνηση για τον κλάδο.

siganos2

Οι αγρότες θα αποφασίσουν απο εκεί για το πώς θα κινηθούν τις επόμενες ώρες.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι σε σχετικό ψήφισμα που εξέδωσαν :

“Επειδή ο πρωτογενής τομέας αποτελεί την ραχοκοκαλιά της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ζητούμε να αποσυρθούν άμεσα τα νομοσχέδια που προωθεί η κυβέρνηση και να γίνει ειλικρινής και με ουσία διάλογος λαμβάνοντας υπόψη τις θέσεις των αγροτικών συλλόγων ανά την Ελλάδα.

Είμαστε αντίθετοι στα νέα φορολογικά μέτρα, στις προτεινόμενες ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό μας και στην πολιτική των τελευταίων ετών που έχει εκτοξεύσει στα ύψη το κόστος καλλιέργειας.

siganos3

Αποφασίζουμε την ευθυγράμμιση των επόμενων κινήσεων με αυτές του πανελλήνιου συντονιστικού οργάνου των αγροτών και κάθοδο σε δυναμικές κινητοποιήσεις με προσυγκέντρωση με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα, στην είσοδο του οροπεδίου Λασιθίου την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016”.

φωτο: neakriti.gr/ siganos j

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση