HomeΚΡΗΤΗΕκπαιδεύτηκαν οι εργαζόμενοι του Δ. Ηρακλείου

Εκπαιδεύτηκαν οι εργαζόμενοι του Δ. Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκπαιδευτικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο για τους εργαζόμενους του Δήμου Ηρακλείου στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο.

Το σεμινάριο επίσης απευθυνόταν και στους εργαζόμενους και στελέχη των Διευθύνσεων Χωροταξικού Σχεδιασμού και Πολεοδομίας, Τεχνικών Έργων, την ΔΕΠΑΝΑΛ και των ΚΕΠ.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Χωροταξικού Σχεδιασμού και Πολεοδομίας κ. Γιάννης Αναστασάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ κ. Νίκος Αγγελάκης, ο αντιπρόεδρος κ. Νεκτάριος Ανδρεαδάκης, καθώς και πρόεδροι και σύμβουλοι των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου Ηρακλείου.

ΕΙΚΟΝΑ 2 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 23012016

Οι συμμετέχοντες, που έφτασαν περίπου τους 100 έλαβαν γνώση για την αποτελεσματική ομαδική συνεργασία, επικοινωνία, ποιοτική εξυπηρέτηση του δημότη, διαχείριση χρόνου εργασίας, καθώς και για τις νέες τάσεις διαχείρισης εργασίας.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου παρουσιάστηκε ειδική μεθοδολογία με βιωματικές πρακτικές και ασκήσεις κατά τη διάρκεια της οποίας, οι εργαζόμενοι και τα στελέχη των παραπάνω υπηρεσιών είχαν ουσιαστική συμμετοχή.

Η ικανοποίηση των συμμετεχόντων αποτυπώθηκε και στα σχόλια αξιολόγησης του προγράμματος, όπου καταγράφεται έντονη η επιθυμία να ακολουθήσουν επιπλέον εξειδικευμένα σεμινάρια.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 23012016

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχα σεμινάρια με την παραπάνω μεθοδολογία και θεματολογία δεν έχουν ξαναγίνει στις εν λόγω υπηρεσίες, και τώρα με αυτό μπαίνουν οι βάσεις για την δημιουργία θεσμού εκπαίδευσης στο προσωπικό.

Η συμμετοχή στο εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο ήταν εντελώς δωρεάν για όλους, διοργανώθηκε χωρίς κόστος με την εθελοντική συνεργασία του εκπαιδευτή κ. Νεκτάριου Εμ. Κανακαράκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση