HomeΚΡΗΤΗΗ ώρα της απολογίας για τον 47χρονο γιο, που οργάνωσε τη δολοφονία των γονιών του

Η ώρα της απολογίας για τον 47χρονο γιο, που οργάνωσε τη δολοφονία των γονιών του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενώπιον του ανακριτή Χανίων οδηγούνται σήμερα για να απολογηθούν ο 47χρονος γιος του ζευγαριού, που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι του στο Σφηνάρι Χανίων, αλλά και οι δύο φίλοι του, που διέπραξαν το στυγερό έγκλημα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο μικρότερος γιος της οικογένειας, ο 47χρονος, ήταν εκείνος που οργάνωσε τη δολοφονία του 78χρονου πατέρα του και της 66χρονης συζύγου του, προκειμένου να πάρει χρήματα, τα οποία είχε σηκώσει από την τράπεζα ο άτυχος 78χρονος το προηγούμενο διάστημα από τη δολοφονία του.

Σχεδίασε το στυγερό έγκλημα και συμφώνησε με τους δύο φίλους του, επίσης Χανιώτες, ηλικίας 49 και 34 ετών, να το υλοποιήσουν στις 15 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα το στοιχείο, που έχει συγκλονίσει τόσο τις αστυνομικές αρχές όσο και την τοπική κοινωνία είναι ότι ο 47χρονος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του ζευγαριού, την ώρα που οι άλλοι δύο χτυπούσαν μέχρι θανάτου τον 78χρονο πατέρα του και την 66χρονη σύζυγο του.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των τριών συλληφθέντων έχουν ασκηθεί διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κατά συρροή αλλά και απόπειρα ληστείας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση