HomeΣΠΟΡΟ ΠΣΑΤ τίμησε τον Αντύπα Σηφάκη

Ο ΠΣΑΤ τίμησε τον Αντύπα Σηφάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Mε τη φράση «η προσφορά μου δεν είναι άλλη από το όσο μπορώ να συμβάλλω στο ευ αγωνίζεσθαι» ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ Αντύπας Σηφάκης, που είναι και ένας σημαντικός επιχειρηματίας του τουρισμού στην Κρήτη, ευχαρίστησε τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, για την τιμή που του έκανε.

Η τιμητική απονομή έγινε στο περιθώριο της πετυχημένης διημερίδας που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου, και ο ΠΣΑΤ (Πανελλήνιο Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) στο Ηράκλειο και το ξενοδοχείο Galaxy με θέμα «Κρήτη, Αθλητικός Προορισμός. Δυνατότητες – προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης».

Στον πρόεδρο του ΟΦΗ δόθηκε τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου Σωτήρη Τριανταφύλλου, για την συμπαράσταση του στον ΠΣΑΤ.

«Είμαι πάντα μαζί σας και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω το έργο σας» ανέφερε στην τοποθέτηση του ο κ. Αντύπας Σηφάκης, ο οποίος στο περιθώριο της εκδήλωσης, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους αθλητικούς συντάκτες του Ηρακλείου τις εξελίξεις στον ΟΦΗ, τις τελευταίες μεταγραφές και την προσπάθεια που κάνει ο ιστορικός σύλλογος για να ξεφύγει από την Γ Εθνική.

Διαφήμιση
Διαφήμιση