HomeLife & StyleΗ εγγονή του τέως ‘βασιλεύει’ στα ταμπλόιντ

Η εγγονή του τέως ‘βασιλεύει’ στα ταμπλόιντ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υστερα από κάποιους μήνες… αγρανάπαυσης, κατά τους οποίους ο πρίγκιπας Χάρι φαινόταν να απολαμβάνει τις ημέρες του αδέσμευτος και άνευ παπαράτσι να τον κυνηγούν αδιάκοπα προκειμένου να τον πιάσουν σε τρυφερές πόζες, ήρθε και πάλι η ώρα να απασχολήσει με τα ερωτικά του.

Αυτήν τη φορά, το αυστραλιανό περιοδικό «New Idea» ήθελε τον 31χρονο πρίγκιπα να έχει συνάψει σχέση με τη 19χρονη Μαρία-Ολυμπία, κόρη του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ Μίλερ και εγγονή του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ, γράφοντας πως οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω της εξαδέλφης του Χάρι, πριγκίπισσας Βεατρίκης, και πως «ο Χάρι έχει κυριολεκτικά χάσει τα μυαλά του».

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό, οι δυο τους, που έχουν και μακρινή συγγένεια -ξεκινάει από τη βασίλισσα Βικτόρια, ενώ ο πατέρας του Χάρι, Κάρολος, είναι ένας από τους νονούς της Μαρίας-Ολυμπίας-, θα έκαναν και τις πρώτες τους διακοπές μαζί στα βουνά της Ελβετίας. Το Μπάκιγχαμ ωστόσο διέψευσε τις πληροφορίες μιλώντας για «ανοησίες», ωστόσο η Μαρία-Ολυμπία φαίνεται να αναδεικνύεται ως η νέα hot γαλαζοαίματη περσόνα της Ευρώπης.

Πιο κουλ και από την Κέιτ…

Την αποκαλούν «το πιο περιζήτητο κορίτσι στον κόσμο»: «είναι κομψή και κουλ», λένε για την Ολυμπία άνθρωποι των περιοδικών, που μάλιστα τη θεωρούν πιο κουλ από την Κέιτ Μίντλετον.

Στα 19 της (θα γίνει 20 τον Ιούλιο) έχει φροντίσει να μοιράζεται τη ζωή της μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης -έχει 61.000 ακολούθους στο Instagram, όπου εμφανίζεται με το όνομα olympiagreece- τους οποίους και κρατά ενήμερους για τα πάντα (τον Σεπτέμβριο, οπότε και εγκαταστάθηκε στο Σόχο της Νέας Υόρκης για τις σπουδές της, ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες, για τα ψώνια που έκανε, για το νέο της σπιτικό, και ζητούσε και ιδέες διακόσμησης), ενώ έχει γίνει εξώφυλλο στο περιοδικό «Tatler» και στο «Vanity Fair» της Ισπανίας.

Τη συνέντευξή της μάλιστα στο «Tatler» η δημοσιογράφος προλογίζει με ιδιαίτερο… οίστρο: «Οταν ο όμορφος πρίγκιπας Παύλος της Ελλάδας παντρεύτηκε την όμορφη κληρονόμο Μαρί-Σαντάλ Μίλερ (πατέρας της είναι ο Αμερικανός Ρόμπερτ-Γουόρεν Μίλερ, εκ των ιδρυτών των καταστημάτων Duty Free), δημιούργησαν μια θεά -την πριγκίπισσα του Τσέλσι, την Ολυμπία».

Οι φωτογραφίες της είναι από τις αμέτρητες διακοπές της σε χιονοδρομικά θέρετρα, σε εξωτικά νησιά, στη Μύκονο και σε επιδείξεις μόδας, συχνά παρέα με την εξαδέλφη της Ταλίτα φον Φίρστενμπεργκ, της οποίας η μητέρα, Αλεξάνδρα, αδελφή της Μαρί-Σαντάλ, εργάστηκε ως διευθύντρια στον οίκο μόδας Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ, πρώην πεθεράς της.

Αδυναμία στους οίκους μόδας

Εχει εξάλλου ιδιαίτερη αγάπη στους μεγάλους οίκους μόδας -σπάνια χάνει τις επιδείξεις μόδας των Dior, Louis Vuitton και DvF (Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ), ενώ ο Τύπος έχει ήδη αρχίσει να μιλά για τη γέννηση ενός νέου ειδώλου της μόδας, καθώς η Μαρία-Ολυμπία έχει ένα αρκετά ιδιαίτερο στυλ. Η Ολυμπία, όπως προτιμάει να την αποκαλούν, γεννήθηκε το 1996 στη Νέα Υόρκη, έναν χρόνο μετά τον πολυτελή γάμο των γονιών της στο Λονδίνο που λέγεται ότι στοίχισε 1,5 εκατ. δολάρια και συγκέντρωσε όλους τους γαλαζοαίματους της Ευρώπης.

Εχει τέσσερα ακόμα αδέλφια, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, 17 ετών, τον Αχιλλέα-Ανδρέα, 15, τον Οδυσσέα-Κίμωνα, 11, και τον Αριστείδη-Σταύρο, 7. Στα επτά της η οικογένεια μετακόμισε στο Λονδίνο για να είναι πιο κοντά στους παππούδες της, τον Κωνσταντίνο και την Αννα-Μαρία. Η Ολυμπία φοίτησε σ’ ένα Λύκειο Καλών Τεχνών στην Ελβετία, όπου παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής, γραφιστικής, ιστορίας της τέχνης και φωτογραφίας.

«Είμαι δυσλεξική», είχε πει στη συνέντευξή της στο «Tatler», «οπότε είμαι περισσότερο δημιουργικός τύπος παρά ακαδημαϊκός», και καθώς ενδιαφέρεται για μια καριέρα είτε στον χώρο της μόδας είτε στη φωτογραφία, έχει ήδη δουλέψει για εμπειρία για τρεις εβδομάδες στον Οίκο Ντιορ, μια εμπειρία που «λάτρεψε».

Η μητέρα της, εξάλλου, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την Ολυμπία. Ξεκίνησε την παιδική σειρά ρούχων το 2000 και άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στο Λονδίνο το 2003. Πλέον έχει φτάσει τα τρία καταστήματα, ενώ τα ρούχα της πουλιούνται σε 20 χώρες. Ως μωρό η Ολυμπία υπήρξε η μούσα της μαμάς της, η οποία και εξακολουθεί να τη συμβουλεύεται κάθε φορά που σχεδιάζει τις κολεξιόν του έτους (τη χειμωνιάτικη και την καλοκαιρινή). Υπό τέτοιες προϋποθέσεις, η μοναχοκόρη του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ ίσως να μη χρειαστεί να ψάξει πολύ για δουλειά… Προς το παρόν, πάντως, φωτογραφίζεται σε διάφορα περιοδικά, αυτήν την περίοδο μόλις έκανε μια φωτογράφηση για το περιοδικό «W».

«Η μητέρα μου είναι τελειομανής», είχε εξομολογηθεί στη συνέντευξή της η Ολυμπία. «Είναι αξιοθαύμαστο που κάνει τόσα για τη δουλειά της και καταφέρνει να φροντίζει και τους πέντε μας τόσο καλά», τόνισε, επισημαίνοντας πως η μητέρα της μαγειρεύει τέλεια, ιδίως πίτες, τις οποίες συνηθίζει να φτιάχνει τα Σαββατοκύριακα στο εξοχικό τους, όπου ο Παύλος τα καλοκαίρια αναλαμβάνει το ψήσιμο στον κήπο και τους χειμώνες κυνηγάει. Η Ολυμπία δεν τον έχει συνοδέψει πάντως στις κυνηγετικές του εξορμήσεις, γιατί φοβάται, όπως εξομολογήθηκε.

Λατρεύει την ιππασία

Σαν κάθε γαλαζοαίματη που σέβεται τον εαυτό της, η Ολυμπία λατρεύει τα άλογα και την ιππασία, και τους σκύλους -η οικογένεια έχει τρεις. Τα καλοκαίρια της θέλει να τα περνάει κυρίως στην Ελλάδα: «Λατρεύω την Ελλάδα», συνηθίζει να λέει. Ωστόσο δεν μιλάει καθόλου ελληνικά, αν και θα ήθελε, όπως ισχυρίζεται. Τους χειμώνες και μεγάλο μέρος του υπόλοιπου χρόνου θα τα περνάει πλέον στις ΗΠΑ, όπου ξεκίνησε τις σπουδές της στη μόδα και τη φωτογραφία στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Το διαμέρισμά της πάντως δεν μοιάζει με τα συνηθισμένα φοιτητικά, καθώς η πολυτελής πολυκατοικία στην οποία βρίσκεται διαθέτει 24ωρη υπηρεσία θυρωρού, γυμναστήριο και ειδικό χώρο για ηλιοθεραπεία, ενώ μια γκαρσονιέρα κοστίζει 9.000 δολάρια τον μήνα…

Ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση