HomeΚΡΗΤΗΚουτσούμπας: Να αποσυρθεί το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, δεν διορθώνεται

Κουτσούμπας: Να αποσυρθεί το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, δεν διορθώνεται

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο δεν διορθώνεται, τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, καλώντας την κυβέρνηση να μην το καταθέσει στη Βουλή.

«Αυτό το νομοσχέδιο το ασφαλιστικό, δεν διορθώνεται, δεν φέρνει επιμέρους τροποποιήσεις, δεν θα πρέπει καν να κατατεθεί στη βουλή, θα πρέπει η κυβέρνηση να το αποσύρει κάτω από τη λαϊκή κατακραυγή και τους αγώνες των εργαζομένων», τόνισε ο γραμματέας του ΚΚΕ, από τα Χανιά.

Παράλληλα, κάλεσε τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, «να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και επιφυλακή» για να αντιμετωπίσουν «τις πιέσεις, τον απροσανατολισμό, την τρομοκρατία και τη φοβία που προσπαθούν τα υπόλοιπα αστικά κόμματα και η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση να σπείρουν όσο αναφορά τις μορφές πάλης που χρησιμοποιούν είτε οι εργάτες, είτε οι αγρότες που βρίσκονται στον δρόμο του αγώνα».

Επίσης, ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε τους εργαζόμενους «να μην πέσουν στην παγίδα και τον αποπροσανατολισμό των διαφόρων πολιτικών δυνάμεων αλλά και των διαφόρων συνδικαλιστικών παρατάξεων που μιλάνε με βάση συντεχνιακά αιτήματα και με αιτήματα ότι με επιμέρους τροποποιήσεις για επιμέρους κατηγορίες και κλάδους εργαζομένων αυτό το αντιασφαλιστικό έκτρωμα μπορεί να βελτιωθεί».

Ακόμη, σε σχετική ερώτηση, εξέφρασε την αντίθεση του ΚΚΕ στην ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση