HomeΚΡΗΤΗ«Καρτέρι θανάτου» είχαν στήσει στον 51χρονο – Πού στρέφονται οι έρευνες

«Καρτέρι θανάτου» είχαν στήσει στον 51χρονο – Πού στρέφονται οι έρευνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Καρτέρι θανάτου» φαίνεται ότι είχαν στήσει οι άγνωστοι δράστες στον 51χρονο αγρότη από τα Χανιά που εντοπίστηκε χθες το πρωί νεκρός πάνω στο τρακτέρ του.

Οι αστυνομικές αρχές από χθες το πρωί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση και να εντοπίσουν τους δράστες.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 51χρονος αγρότης, πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε φύγει από το σπίτι του για να πάει σε χωράφι στις Καλάθενες Χανίων προκειμένου μαζί με τους εργάτες να μαζέψουν τις ελιές.

Ωστόσο το βράδυ δεν επέστρεψε σπίτι γεγονός που θορύβησε τους οικείους τους που άρχισαν να τον ψάχνουν.

Το πρωί της Παρασκευής εντοπίστηκε το άτυχο σώμα του 51χρονου πάνω στο τρακτέρ, στη θέση του οδηγού, φέροντας δύο θανατηφόρα τραύματα από δύο διαφορετικά όπλα.

Τι ανέφερε η πρώτη αυτοψία του ιατριδικαστή

Στο σημείο έσπευσε από την πρώτη στιγμή ισχυρή αστυνομική δύναμη αλλά και ο ιατροδικαστής ο οποίος έκανε την πρώτη αυτοψία.

Τα πρώτα συμπεράσματα κάνουν λόγο για δύο βολές από δύο διαφορετικά όπλα, ένα κυνηγετικό και ένα πυροβόλο.

Η πρώτη βολή βρήκε τον 51χρονο αριστερά στο κεφάλι και η δεύτερη στον θώρακα, η οποία έχει πύλη εξόδου την ωμοπλάτη.

Το σώμα του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο των Χανίων όπου και διενεργείται νεκροψία – νεκροτομή.

Πού στρέφονται οι έρευνες

Από τα πρώτα ευρήματα εκτιμάται ότι οι άγνωστοι δράστες ήξεραν τις συνήθειες του 51χρονου και τον περίμεναν σε εκείνο το σημείο όπου βρέθηκε το τρακτέρ και τον πυροβόλησαν.

Οι αστυνομικές αρχές αυτή τη στιγμή έχουν επικεντρωθεί στο να σκιαγραφήσουν την προσωπικότητα αλλά και τις συνήθειες του 51χρονου αλλά και να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερες καταθέσεις από τους οικείους τους. Παράλληλα, έχουν αναζητηθεί οι εργάτες που δούλευαν μαζί την Πέμπτη στο χωράφι.

Την ίδια ώρα έχει διαταχθεί να «ανοίξει» το τηλέφωνο του θύματος προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο 51χρονος είχε διαφορές με κάποιον και αν δεχόταν απειλές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση