HomeLife & StyleΣτα δικαστήρια η κόντρα Λιβιεράτου -Αδάμ

Στα δικαστήρια η κόντρα Λιβιεράτου -Αδάμ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Οταν δύο άνθρωποι δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους είναι λογικό να οδηγηθούν στα δικαστήρια» δηλώνει ο Λάμπης Λιβιεράτος σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Down Town» επιβεβαιώνοντας ότι έχει ζητήσει τη συνεπιμέλεια των παιδιών.

«Ισχύει ότι έχω ζητήσει μέσω δικηγόρου μου τη συνεπιμέλεια των παιδιών. Οταν δύο άνθρωποι δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους είναι λογικό να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Δόξα τω Θεώ να λες που υπάρχουν και αυτά και ευτυχώς εάν κάτι λειτουργεί ακόμα καλά σε αυτή τη χώρα, αυτό είναι η Δικαιοσύνη. Εμένα μόνο ένα πράγμα με ενδιαφέρει, να είναι καλά τα παιδιά μου» δήλωσε στο περιοδικό ο τραγουδιστής.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν ισχύει ότι ζήτησε στο δικαστήριο διατροφή ύψους 2.000 ευρώ τον μήνα ο Λάμπης Λιβιεράτος απάντησε: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για ποσά. Αυτό που εγώ ξέρω είναι ότι δίνω στα παιδιά μου ό,τι μου αναλογεί. Από κει και πέρα, η σχέση ενός γονέα με το παιδί του δεν είναι μόνο ένα πορτοφόλι. Οφείλεις όσο τα παιδιά σου είναι ανήλικα, αλλά και μετά, να τα βοηθάς όσο μπορείς, με όλους τους τρόπους. Προσωπικά, θεωρώ ότι είμαι δίπλα τους και φροντίζω να μην τους λείψει τίποτα».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση