HomeΚΡΗΤΗΑπ' όλα είχε ο μπαξές!Εκρηκτικά και ναρκωτικά “έβγαλε” η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Λασίθι

Απ' όλα είχε ο μπαξές!Εκρηκτικά και ναρκωτικά “έβγαλε” η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Λασίθι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φωτοβολίδες, βεγγαλικά, καπνογόνα, ναρκωτικά χάπια ήταν ανάμεσα στα ευρήματα, που κατάσχεσαν σήμερα αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, που στήθηκε από τις πρώτες πρωινές ώρες σε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Κατά την επιχείρηση της αστυνομίας συνελήφθησαν πέντε άτομα, ηλικίας από 20 έως 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για όπλα και ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα μετά από έρευνες που έγιναν στα σπίτια του 29χρονου, του 23χρονου και του 22χρονου βρέθηκαν 43 βεγγαλικά, 11φωτοβολίδες, 8 καπνογόνα, 5 πυροκροτητές, φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, κροτίδα, κάλυκας τυφεκίου και ναρκωτικά χάπια, χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο ιατρική συνταγή.

IMG_0920

Στη συνέχεια ο 22χρονος συλληφθείς ειδοποίησε τον 20χρονο της παρέας να πάει στο σπίτι του και απο’κει να πάρει δέκα πυροκροτητές και να τους μεταφέρει σε έναν 22χρονο.

Ο 20χρονος πήρε τους πυροκροτητές και τους παρέδωσε στο άτομο, που του είχε υποδείξει ο 22χρονος.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Επιτελείου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, της Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση