HomeLife & StyleΜε μηνύσεις απειλεί ο Ντι Κάπριο όσους δημοσιεύσουν τα φιλιά του με τη Ριάνα στο Παρίσι

Με μηνύσεις απειλεί ο Ντι Κάπριο όσους δημοσιεύσουν τα φιλιά του με τη Ριάνα στο Παρίσι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μηνύσεις απειλεί ο Λεονάρντο ντι Κάπριο όσους… τολμήσουν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες του να φιλιέται με τη Ριάνα, κατά την πρόσφατη συνάντηση των δύο πρώην εραστών σε κλαμπ του Παρισιού.

Η τυχαία συνάντηση και η αναθέρμανση

Ενώ ο ντι Κάπριο βρισκόταν στην γαλλική πρωτεύουσα για την προώθηση της νέας του ταινίας The Reverant, συνάντησε σε νυχτερινό κλαμπ της πόλης την τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος, με την οποία διατηρούσε σχέση, πριν λίγο καιρό. Η Ριάνα πήγε στο κλαμπ με την Κάρα ντεΛεβίν και έσπευσε να πλησιάσει τον ντι Κάπριο, όπως λένε οι πληροφορίες, ενώ οι δυο τους δεν έμειναν απλώς στη «χαιρετούρα». Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφόρησαν την ίδια βραδιά, οι δυο τους σύντομα επιδόθηκαν σε παθιασμένα φιλιά, αναθερμαίνοντας κατά κάποιο τρόπο τα συναισθήματά τους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail ένα φωτογραφικό πρακτορείο δηλώνει πως έχει στην κατοχή του φωτογραφίες από το στιγμιότυπο και πως έχει ήδη προσεγγίσει έντυπα για να τις δημοσιεύσουν. Όμως, ήδη, μέσω του δικηγόρου του ο ντι Κάπριο έχει ήδη ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα, για να προλάβει το «κακό».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση