HomeΣΠΟΡΠαλιοί Εργοτελίτες θέλουν Τζώρτζογλου στη νέα εποχή!

Παλιοί Εργοτελίτες θέλουν Τζώρτζογλου στη νέα εποχή!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Εργοτέλη και από τη στιγμή που καταλαγιάζει ο απόηχος από την αποχώρηση της ομάδας από τη Football League, έχουν ξεκινήσει σημαντικές επαφές με το βλέμμα στο αύριο του συλλόγου.

Παλιοί Εργοτελίτες έχουν αναλάβει να κάνουν μια σειρά επαφών με επίκεντρο των συζητήσεων την οικογένεια Τζώρτζογλου, την οποία επιθυμούν να ηγηθεί στη νέα εποχή του Εργοτέλη! Παράγοντες που έχουν γράψει σημαντική ιστορία στο σύλλογο, όπως οι Φραγκάκης, Ταμιωλάκης, Βοζικάκης, Στειακάκης, Σεβαστάκης, Προκαλάκης, Φιλιππάκης, Παλήκαρης, Παπαδάκης, Νοδαράκης, Σκεπάρνης, Κρανιωτάκης, Κριμιλής, Χατζηβασίλης, Βασιλείου κ.α. έχουν ως σημείο αναφοράς την οικογένεια Τζώρτζογλου, προκειμένου να υπάρξει συσπείρωση όλης της εργοτελίτικης οικογένειας και εκείνη να μπει μπροστά για το μέλλον του συλλόγου. Εκείνο που προκύπτει από τις συζητήσεις είναι ότι θέλουν να υπάρξει κοινή πορεία με την υπάρχουσα διοίκηση του Γ.Σ. Εργοτέλης, θεωρώντας απαραίτητη την παρουσία της οικογένεια Τζώρτζογλου στη νέα εποχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, η οικογένεια Τζώρτζογλου έχει ακούσει όλες τις απόψεις και από τη στιγμή που δίνεται η εγγύηση της συσπείρωσης της εργοτελίτικης οικογένειας, σκέφτεται σοβαρά και εξετάζει την περίπτωση να αναμιχθεί εκ νέου πολύ ενεργά με τον Εργοτέλη.

Το δεδομένο είναι λοιπόν ότι η οικογένεια Τζώρτζογλου συζητάει θετικά αλλά θέλει απαραίτητα να υπάρξει ολική συσπείρωση και η νέα εποχή του Εργοτέλη να ανοίξει με το μήνυμα ότι «κανείς Εργοτελίτης δεν περισσεύει».

Διαφήμιση
Διαφήμιση